R5 5600X soğutmasız kullanılırsa sorun olur mu?

OPELCİ

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Corsair Vengeance Pro Rgb 8x2 16 Gb
Anakart
B550M-A Pro
Merhaba arkadaşlar.
Ryzen 5 5600X işlemcimin sıvı soğutmasini sattim. sonra soğutmasız PC'yi 2 kere açtım sonra fişini çektim kapattım hemen kasa fanlarının ışıkları yanıyor mu diye bakmak için. Sonra 1 kere de PC'yi açtım orada Google bu bilgisayara falan girdim sonra PC kapandı bir anda bir sıkıntı olmuş mudur?

Bir de Ryzen 5 5600X ile Wraith Prism sıkıntı olur mu?
Teşekkür ederim.

Sorun olur, Wraith Prism takın.

Sonra 1 kere de PC'yi açtım orada Google bu bilgisayara falan girdim sonra PC kapandı bir anda bir sıkıntı olmuş mudur?

Soğutucu montajı düzgün olmadıysa veya termal macun problem çıkardıysa sıkıntı olabilir, montajı kontrol edin.

Kullanan var, iyi soğutabiliyor çapına göre ancak sesli de çalışıyor. Malum bu bir stok fan.

Merhaba arkadaşlar.
Ryzen 5 5600X işlemcimin sıvı soğutmasini sattim. Sonra soğutmasız PC'yi 2 kere açtım sonra fişini çektim kapattım hemen kasa fanlarının ışıkları yanıyor mu diye bakmak için. Sonra 1 kere de PC'yi açtım orada Google bu bilgisayara falan girdim sonra PC kapandı bir anda bir sıkıntı olmuş mudur?

Teşekkür ederim.

Dostum bildiğim kadarıyla 5600X çok ısınıyor sorun yaşatabilir.

Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler bir daha kullanmayacağım zaten bu şekilde sadece şu an bir sıkıntı olmuş mudur?

Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler bir daha kullanmayacağım zaten bu şekilde sadece şu an bir sıkıntı olmuş mudur?
Bir şey olmaz. Zaten zarar gelmemesi için kapanıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı