BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.756 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2021 #11 TakatimKalmadı dedi: Hocam CPU Temperature sadece işlemci sıcaklığı ve işlemci kullanımını göstermiyor mu? Genişletmek için tıkla... Sadece işlemci sıcaklığını gösterir. Ekran kartı sıcaklığını da görmek istiyorsan GPU Temperature seçeneğini de seç.
TakatimKalmadı dedi: Hocam CPU Temperature sadece işlemci sıcaklığı ve işlemci kullanımını göstermiyor mu? Genişletmek için tıkla... Sadece işlemci sıcaklığını gösterir. Ekran kartı sıcaklığını da görmek istiyorsan GPU Temperature seçeneğini de seç.
TakatimKalmadı Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 1.148 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2021 #12 BerkayZ87 dedi: Sadece işlemci sıcaklığını gösterir. Ekran kartı sıcaklığını da görmek istiyorsan GPU Temperature seçeneğini de seç. Genişletmek için tıkla... Hocam ben fan hızımın kaç RPM'e ulaştığını nasıl göreceğimi sormak istemiştim yanlış anlaşıldım galiba.
BerkayZ87 dedi: Sadece işlemci sıcaklığını gösterir. Ekran kartı sıcaklığını da görmek istiyorsan GPU Temperature seçeneğini de seç. Genişletmek için tıkla... Hocam ben fan hızımın kaç RPM'e ulaştığını nasıl göreceğimi sormak istemiştim yanlış anlaşıldım galiba.