Merhaba arkadaşlar. İşlemcimde stok fanı yeterli bulmuyordum yaptığım testlerin görselini ekledim. Stok fanla arasında büyük farklar oldu bu kadar beklemiyordum gerçekten çok güzel bir ürün almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ediyorum kesinlikle uzun kullanımda da deneyimlerimi de yazacağım. Stok fanda işlemci maksimum 4,49 GHz çıkıyordu. Fuma 2'yle beraber 4,62 GHz'e kadar çıktı. Stok soğutucuda neden çıkamadı anlamadım. Aklımda büyük bir soru işareti kaldı çok anlamam fikirlerinizi dinlemek isterim.
Onu biliyorum ama AMD stok soğutucuyla niye o GHz çıkamıyor ona anlam veremiyorum. Sonuçta içinden çıkan yeterli olduğu düşünülen bir soğutucu. Saçma buluyorum yani anlam veremiyorum.
Onu biliyorum ama AMD stok soğutucuyla niye o GHz çıkamıyor ona anlam veremiyorum. Sonuçta içinden çıkan yeterli olduğu düşünülen bir soğutucu. Saçma buluyorum yani anlam veremiyorum.
Nereden sipariş ettin ne kadara yakın zamanda almış olarak sormak istedim. Bence çok güzel tercih sıvı soğutma yerine harika bir soğutucu.
Ben biraz bilgisayar parçalarıyla uğraşıyorum farklı modeller alıp satıyorum ve deniyorum. Tanıdık fazla olduğundan bir şekilde buluyorum. Wraith Prism vardı onu satacağım. Bazen elime intel işlemciler geçince Wraith Prism uyumlu olmuyor ondan. Normal tüketicinin bulabileceği fiyatlarda değil. O yüzden fiyat söylemem doğru olmaz.
Kaynak: https://www.amd.com/en/products/cpu/amd-ryzen-5-5600x
Kabaca çeviri: Maksimum hız anakart, BIOS, soğutucu, termal macun gibi şeylere bağlıdır.
Aslında stok soğutucu ile Max Boost clock değerine ulaşacak diye bir şey yok. Yani sistemde bulunan anakart, termal macun, soğutucu gibi değerler ile ulaşabilirsin.
Kaynak: https://www.amd.com/en/products/cpu/amd-ryzen-5-5600x
Kabaca çeviri: Maksimum hız anakart, BIOS, soğutucu, termal macun gibi şeylere bağlıdır.
Aslında stok soğutucu ile Max Boost clock değerine ulaşacak diye bir şey yok. Yani sistemde bulunan anakart, termal macun, soğutucu gibi değerler ile ulaşabilirsin.
Ben biraz bilgisayar parçalarıyla uğraşıyorum farklı modeller alıp satıyorum ve deniyorum. Tanıdık fazla olduğundan bir şekilde buluyorum. Wraith Prism vardı onu satacağım. Bazen elime Intel işlemciler geçince Wraith Prism uyumlu olmuyor ondan. Normal tüketicinin bulabileceği fiyatlarda değil. O yüzden fiyat söylemem doğru olmaz.