R5 5600X ve GT 1030

gorktina

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar R5 5600X ile GT 1030 alacağım, şimdi konu altına dalga geçmeye gelenler olacaktır fakat yaşadığımız koşullara göre durum bu arkadaşlar, ileri zamanlarda ekran kartı piyasası düzelirse değiştirebilirim. Bu alacağım sistemde sadece ve sadece Valorant oynayacağım. Sadece Valorant için önerebilir misiniz bu sistemi?

İşlemci neden bu kadar güçlü ileride hangi ekran kartını düşünüyorsun bir R5 1600 falan yeterliydi aslında o ekran kartına fazla bile kalır hatta.

Dalga geçilecek bir şey yok. Valorant oynayabilirsiniz. İlerde dediğiniz gibi daha güçlü bir ekran kartı alabilirsiniz.

Evet arkadaşlar R5 5600X ile GT 1030 alacağım, şimdi konu altına dalga geçmeye gelenler olacaktır fakat yaşadığımız koşullara göre durum bu arkadaşlar, ileri zamanlarda ekran kartı piyasası düzelirse değiştirebilirim. Bu alacağım sistemde sadece ve sadece Valorant oynayacağım. Sadece Valorant için önerebilir misiniz bu sistemi?

Ekran kartı işlemcinin yanında düşük ama dediğin gibi değiştirceksen alabilirsin ama değiştirmiceksen 1600 AF bile yeter 1030'a.

Bunda dalga geçecek bir şey yok. Herkes sizin gibi düşük ekran kartı yaparak fiyatların düzelmesini bekliyor. Grafikleri düşürdüğünüzde yük işlemcinize binecek. Ben sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Youtube üzerinden 1030 Valorant performansı videolarını da izleyin. Ben oynayabileceğinizi düşünüyorum.

Valorant için iyi olduğunu düşünüyorum, ama başka oyunları da oynamak istiyorsan internetten uygun fiyata 2. el GTX 1050 Ti alabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Eğer bu videoya bakacak olursak tavsiye etmiyorum.

5600X Valorant için iyi bir işlemci, en azından 1050 Ti ile kombine edersen 350-400 FPS rahatlıkla alabilirsin. 1600 gibi işlemcileri tabii ki düşünme.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı