R5 5600X ve GTX 1060 sistemde Rust akıcı değil

MahanN

Hectopat
RAM
16 3000 mhz cl 16
SSD veya HDD modeli
SAMSUN 980
Ekran kartı
GTX 1060 3GB
Anakart
B450M S2H
İşlemci
RYZEN 5 5600X
Merhaba, iyi günler öncelikle. Bilgisayar özelliklerimle başlayayım; Ryzen 5 5600X, GTX 1060 3GB, 16 GB RAM 3000 MHz, monitörüm ASUS VG248QG 165Hz 0.5 ms sorunum şu şekilde benim oyunum akıcı değil ben V-Sync asla açmayı da sevmem input lag olur. Ben FPS oyuncusuyum amacım en iyi şekilde oyunu oynamak ve adamlarımı rahat görmek. Şimdi bu sırada oluşan sorun ben 100 FPS Max alabildiğim bir oyun var adı Rust ve hala onda oyunum akıcı olmuyor ne yapmalıyım? Fikrinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
VRAM ile çözülür mü dersiniz? 1660 Super var kardeşimde onu alırım.
Hocam 6gb diye hatırlıyorum doğruysa evet çözülür. Çünkü Vram dolduğunda ram bellekleri vram olarak kullanmaya başlıyor ve sıradan ram bellekler çok daha yavaş çalıştığı için iki parçanın işlediği veri eşitlenmiyor. Yani ben Vram darboğazının bu olduğunu hatırlıyorum.

Hocam 6gb diye hatırlıyorum doğruysa evet çözülür. Çünkü Vram dolduğunda ram bellekleri vram olarak kullanmaya başlıyor ve sıradan ram bellekler çok daha yavaş çalıştığı için iki parçanın işlediği veri eşitlenmiyor. Yani ben Vram darboğazının bu olduğunu hatırlıyorum.
düzelmedi :D

Konu günceldir başka fikri olan?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı