R5 5600X ve RTX 3060 Ti sistem alınır mı?

SiyahLotus

Kilopat
YouTube'da uygun fiyata sistem videolarına bakarken gaminggentr sitesini gördüm piyasadan daha ucuza sistem satıyorlar biraz bakınınca 3060 Ti Ryzen 5 5600Xli bir sistem gördüm normal fiyatı 20bin civarı fakat burada 15bin TL sizce bu site güvenilir midir alışveriş yaptıktan sonra sistemde bir sorun çıkarsa ilgilenirler mi? Ve bilgisayara Windows deneme sürümü kuruyorlar mı?

Sistem linki: ULTIMA-3060Ti / AMD Ryzen 5 5600X / ASUS RTX 3060 Ti TUF GAMING V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

Kesinlikle alınmaz. Bu fiyata 3070 belki 3070 Ti bir sistem alabilirsiniz bu sistem 1 hafta önce 14 bin TL idi yine böyle bir indirim kovalayıp alabilirsiniz ya da aceleniz yoksa stokların iyice düzelmesini bekleyin derim. (site güvenilir)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cevaplarınız için teşekkür ederim aslında aklımı kurcalayan tek şey şu, diyelim sistemi aldım fakat ekran kartında bir sorun çıktı. Bununla ilgilenirler mi yoksa bazı firmalar gibi sorun yok deyip tekrar gönderirler mi internetten sipariş verirken korktuğum konu bu.

Cevaplarınız için teşekkür ederim aslında aklımı kurcalayan tek şey şu, diyelim sistemi aldım fakat ekran kartında bir sorun çıktı. Bununla ilgilenirler mi yoksa bazı firmalar gibi sorun yok deyip tekrar gönderirler mi internetten sipariş verirken korktuğum konu bu.
İlgilenirler ama o sistemi almanizi önermem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı