İyi de o kartta zaten güç limiti var. Belli bir limitin üzerinde O.C yapılamıyor. Yani karta zaten gerektiği kadar gücü çekecek,+200MHz O.C yapılabilecek şekilde VRM koymuşlar.
Kaldı ki O.C yapıldığında ROG STRIX ile arasında 1-2 FPS fark oluyor.
Benim üst seviyeden kastım Galax, MSI Ventus, ASUS Dual/TUF gibi giriş seviyesi ekran kartı modellerine göre kartın üzerindeki soğutma bloğunun çok daha iyi olması. Dolayısıyla kart 62-68 derecede serin ve sessiz çalışıyor.
@ma a koçi vore Ben şu parçalarla sistem topladığımda fiyat 14.465₺ tutuyor. Vatan'daki sistemin fiyatı gayet iyi. Sadece ileride PSU daha kaliteli bir PSU ile değişebilir.(RM750, XPG Core Reactor gibi.)
En ucuz AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 4.299,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI Mag B550 Tomahawk AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag B550 Tomahawk AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 5.569,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Kingston HyperX Fury 16 GB 3600 MHz DDR4 CL17 HX436C17FB3AK2/16 Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Adata XPG Battlecruiser Siyah BATTLECRUISER-BKCWW Led Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Adata XPG Battlecruiser Siyah BATTLECRUISER-BKCWW Led Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.451,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Palit RTX 3070 GamingPro OC 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Kingston 500 GB A2000 SA2000M8/500G M.2 PCI-Express 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.