İyi de o kartta zaten güç limiti var. Belli bir limitin üzerinde O.C yapılamıyor. Yani karta zaten gerektiği kadar gücü çekecek,+200MHz O.C yapılabilecek şekilde VRM koymuşlar.
Kaldı ki O.C yapıldığında ROG STRIX ile arasında 1-2 FPS fark oluyor.
Benim üst seviyeden kastım Galax, MSI Ventus, ASUS Dual/TUF gibi giriş seviyesi ekran kartı modellerine göre kartın üzerindeki soğutma bloğunun çok daha iyi olması. Dolayısıyla kart 62-68 derecede serin ve sessiz çalışıyor.
@ma a koçi vore Ben şu parçalarla sistem topladığımda fiyat 14.465₺ tutuyor. Vatan'daki sistemin fiyatı gayet iyi. Sadece ileride PSU daha kaliteli bir PSU ile değişebilir.(RM750, XPG Core Reactor gibi.)
En ucuz AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 4.299,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
En ucuz MSI Mag B550 Tomahawk AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag B550 Tomahawk AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 5.569,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Kingston HyperX Fury 16 GB 3600 MHz DDR4 CL17 HX436C17FB3AK2/16 Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
En ucuz Adata XPG Battlecruiser Siyah BATTLECRUISER-BKCWW Led Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Adata XPG Battlecruiser Siyah BATTLECRUISER-BKCWW Led Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.451,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
www.adeksstore.com
Palit RTX 3070 GamingPro OC 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Kingston 500 GB A2000 SA2000M8/500G M.2 PCI-Express 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com