R5 5600X ve RTX 3060 Ti Sistem Nasıldır?

Ufak tefek özelleştirmeler ile alınabilecek bir sistem, fena değil.

İyi de zaten Gaming X Trio MSI tarafında üst seviye bir model. Daha iyisi hangi model olabilir mesela?
Üst seviye dediğin kart 450A VRM kullanıyor ve PCB'si böyle...
indir.jpg

Üst seviye dediğin kart 450A VRM kullanıyor ve PCB'si böyle...
Eki Görüntüle 814642
İyi de o kartta zaten güç limiti var. Belli bir limitin üzerinde O.C yapılamıyor. Yani karta zaten gerektiği kadar gücü çekecek, +200MHZ O.C yapılabilecek şekilde VRM koymuşlar.
Kaldı ki O.C yapıldığında ROG Strix ile arasında 1-2 FPS fark oluyor.

Benim üst seviyeden kastım Galax, MSI Ventus, Asus Dual/TUF gibi giriş seviyesi ekran kartı modellerine göre kartın üzerindeki soğutma bloğunun çok daha iyi olması. Dolayısıyla kart 62-68 derecede serin ve sessiz çalışıyor.

@ma a koçi vore Ben şu parçalarla sistem topladığımda fiyat 14.465₺ tutuyor. Vatan'daki sistemin fiyatı gayet iyi. Sadece ileride PSU daha kaliteli bir PSU ile değişebilir. (RM750, XPG Core Reactor gibi.)

İyi de o kartta zaten güç limiti var. Belli bir limitin üzerinde O.C yapılamıyor. Yani karta zaten gerektiği kadar gücü çekecek,+200MHz O.C yapılabilecek şekilde VRM koymuşlar.
Kaldı ki O.C yapıldığında ROG STRIX ile arasında 1-2 FPS fark oluyor.

Benim üst seviyeden kastım Galax, MSI Ventus, ASUS Dual/TUF gibi giriş seviyesi ekran kartı modellerine göre kartın üzerindeki soğutma bloğunun çok daha iyi olması. Dolayısıyla kart 62-68 derecede serin ve sessiz çalışıyor.

@ma a koçi vore Ben şu parçalarla sistem topladığımda fiyat 14.465₺ tutuyor. Vatan'daki sistemin fiyatı gayet iyi. Sadece ileride PSU daha kaliteli bir PSU ile değişebilir.(RM750, XPG Core Reactor gibi.)

Sağ olun hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı