R5 5600X ve RTX 3060'lı sistemde Metro Exodus oynarken takılı kalıyor

İşletim sistemi
Windows 10

KolaFurka

Decapat
Katılım
10 Kasım 2020
Mesajlar
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
HYPERX 16 GB (2x8GB) Fury RGB 3200MHz CL16 DDR4
Ekran kartı
ASUS GeForce ROG STRIX RTX 3060 V2 OC 12 GB
Anakart
ASUS TUF Gaming B550-Plus Wi-Fi
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600X
Metro Exodus oynarken çoğu yerde oyun takılıyor ve hikayeye devam edemiyorum. Normal hikayeyi oynarken oyun takılı kaldığında internetten bir sonraki bölümün save dosyasını indirip öyle devam ediyordum fakat şu an DLC paketini oynuyorum ve buna çözüm bulmak istiyorum. Resimdeki sahneden sonra oyunun farklı bir ara sahne ile devam etmesi gerekiyor fakat benim bilgisayarımda oyun ikinci resimdeki siyah ekranda takılı kalıyor. Oyunum orijinal Steam'den satın alarak oynuyorum, bilgisayarım gayet güçlü ve birbiriyle uyumlu parçalar ama neden böyle bir sorun ile karşılaşıyorum anlayamadım. Bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
 

Dosya Ekleri

  • metro 1.PNG
    metro 1.PNG
    1,8 MB · Görüntüleme: 23
  • metro 2.PNG
    metro 2.PNG
    51,5 KB · Görüntüleme: 21
  • metro 3.PNG
    metro 3.PNG
    1,5 MB · Görüntüleme: 17
Hocam yine sorununuz devam ediyor ise oyun dosyalarını doğrulayın ya da oyunun destek bölümüne bu sorununuzu yazın kesin çözümü onlar size daha net açıklar.
 
Hocam yine sorununuz devam ediyor ise oyun dosyalarını doğrulayın ya da oyunun destek bölümüne bu sorununuzu yazın kesin çözümü onlar size daha net açıklar.
Ben dosya doğrulamayı da denemiştim hatta türkçe yama vardı. Doğrulamadan sonra yamayı sildi ve öyle oynamayı denedim fakat hiçbir şekilde doğrulama da fayda etmedi. Bende anlayamıyorum aklıma gelen her türlü şeyi yaptım fakat engelleyemiyorum.

Bu oyun ve benzeri oyunlar optimizasyon özürlü oyunlar. Oyunun destek bölümüne yazarsanız daha sağlıklı olacaktır.
Anladım hocam teşekkürler. Bir de oraya yazalım bakalım inşallah çözümü vardır.
 

Geri
Yukarı