R5 5600X ve RTX 3070 bulunan sistem nasıldır?

• Konuyu başlatan laer
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 866
Bütçe
20.000

laer

Decapat
Arkadaşlar selamlar, öncelikle bütçe 20K. Ortaya şöyle bir sistem çıktı: Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA
Fan yerine sıvı soğutma olabilir ancak benim pek bilgim olmadığından bulaşmak istemedim sıvı soğutma kısmına.
Sistem sahibi toplama ile uğraşmak istemediği için bütün sistemi tek yerden sipariş vermek istiyor.
Kullanım amacı oyun, yayın ağırlıklı olacak.
Parçalar uyumlu mudur? ( 750W 3070E yeterli olur mu?)
Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.

Kötü.

Toplam 18.421 TL.

Son düzenleme:
Arkadaşlar selamlar, öncelikle bütçe 20K. Ortaya şöyle bir sistem çıktı: Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA
Fan yerine sıvı soğutma olabilir ancak benim pek bilgim olmadığından bulaşmak istemedim sıvı soğutma kısmına.
Sistem sahibi toplama ile uğraşmak istemediği için bütün sistemi tek yerden sipariş vermek istiyor.
Kullanım amacı oyun, yayın ağırlıklı olacak.
Parçalar uyumlu mudur? ( 750W 3070E yeterli olur mu?)
Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.

750 yeterlidir diye düşünüyorum. RTX 2070 R5 2600X'li bir kasaya sahibim onda 650W ile cayır cayır çalışıyor.

Bence de sistem kötü değil , ama pahalı. Ekran kartı çok pahalı bir kere, onun dışında anakart ben olsam b550 tomahawk ile değiştirirdim. Diğer parçalar heryerde aşağı yukarı aynı zaten. Çok hakim değilim ama kasa dışındaki ekipmanlar da biraz fazla pahalı gibi geldi bana.

Kötü.

Toplam 18.421 TL.

Alan kişi sistemin toplu gelmesini istiyor. Ben de olsam farklı yerlerden alır kendim toplardım ancak sistem benim değil. Ayrıca RAM'ler, benim seçtiğime göre oldukça düşük 32 GB 3600MHz yerine 16 GB 3200MHz kullanmışsınız. Parçaları tek tek toplayınca ucuza geleceğinin farkındayım ancak dediğim gibi alan kişinin sorumluluğunda.

Toplam 23.026 TL.

Mouse ve kulaklık için 2000 TL bütçe kaldı, onu da @Samotne Ciasteczka halleder.

Alan kişi sistemin toplu gelmesini istiyor.

Attığımız parçalara bir de toplu bir şekilde aldığı parçalara baksın, durumu anlayacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı