R5 5600X ve RTX 4060 sistem için Windows 10 vs 11

Engin DURAN

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba. AMD Ryzen 5 5600X işlemcili, 32 GB 3600MHz CL18 RAM bulunan RTX 4060 ekran kartı kullandığım bir sistem sipariş ettim. Genellikle oyun oynamaktayım fakat ara sıra Photoshop CC gibi programlar da kullanmaktayım. Sistem FreeDOS olarak gelecek. Oyun performansı ve stabilizasyon olarak sizce Windows 10 mu yüklemeliyim yoksa Windows 11 mi yüklemeliyim? Tavsiyeleriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 kullanmanızı öneriyorum. Windows 11'den daha stabil. Windows 11, makyajlı ve ağırlaştırılmış Windows 10 diyebiliriz.
Katılmıyorum. Windows 11'de çok stabil durumda şuan. Ağır bir işletim sistemi de sayılmaz ayrıca. Güncellemeler ile baya toparlandı. Çoğu sistemde Windows 10'dan daha perfromanslı çalışıyor. En azından benim için öyle.

Arkadaşlar herkese merhaba. AMD Ryzen 5 5600X işlemcili, 32 GB 3600MHz CL18 RAM bulunan RTX 4060 ekran kartı kullandığım bir sistem sipariş ettim. Genellikle oyun oynamaktayım fakat ara sıra Photoshop CC gibi programlar da kullanmaktayım. Sistem FreeDOS olarak gelecek. Oyun performansı ve stabilizasyon olarak sizce Windows 10 mu yüklemeliyim yoksa Windows 11 mi yüklemeliyim? Tavsiyeleriniz nelerdir?

Windows 10 tabii ki.

Katılmıyorum. Windows 11'de çok stabil durumda şu an. Ağır bir işletim sistemi de sayılmaz ayrıca. Güncellemeler ile bayağı toparlandı. Çoğu sistemde Windows 10'dan daha perfromanslı çalışıyor. En azından benim için öyle.

Windows 11'de 4000MBPS okuma hızına sahip M.2 SSD 1000MBPS görüyor o da arada sırada hangisi daha stabil bende maalesef Windows 11 kullanıyorum bu Bill Gates kadar da boş bir insan yok her şey internet her şey güncellik her şey para her yere kaydol öyle gir arayüzler berbat güncellemelerde SSD sorunumuz gibi sorunlar çözülmüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı