R5 5600X ve RTX 4060 Ti sistem kaç sene götürür?

Ovehelming0

Centipat
Daha fazla  
Bugün Vatan Bilgisayar'dan RTX 4060 Ti ve Ryzen 5 5600X'li bir sistem sipariş ettim. Sizce bu sistem kaç yıl götürür ve bugün sipariş vardım. Muhtemelen sipariş yarın onaylanacak. Siparişim ortalama kaç günde gelir?

Benim için oyunların grafiksel kalitesi 4-5 sene önce bile yeterli düzeydeydi. Bu devirden sonra hala nasıl bir grafiksel gelişme olacak merak ediyorum. Günümüz oyunlarının grafikleri gözüme fazlasıyla yeterli geldiği için günümüz şartlarında alınan ortalama bir bilgisayar 8-9 sene rahat götürür gibi geliyor bana.
1080p için konuşuyorum tabi.

Bugün Vatan Bilgisayar'dan RTX 4060 Ti ve Ryzen 5 5600X'li bir sistem sipariş ettim. Sizce bu sistem kaç yıl götürür ve bugün sipariş vardım. Muhtemelen sipariş yarın onaylanacak. Siparişim ortalama kaç günde gelir?

Hocam RX 590 Nitro+ AMD Ryzen 4 2700 sistemimi 6 seneye yakın kullandım hiç sorun yaşamadım her oyunu oynattı iyi kötü daha yeni PC aldım 4060 Ti'lı sistem 5-6 sene götürür diye düşünüyorum.

Benim için oyunların grafiksel kalitesi 4-5 sene önce bile yeterli düzeydeydi. Bu devirden sonra hala nasıl bir grafiksel gelişme olacak merak ediyorum. Günümüz oyunlarının grafikleri gözüme fazlasıyla yeterli geldiği için günümüz şartlarında alınan ortalama bir bilgisayar 8-9 sene rahat götürür gibi geliyor bana.
1080p için konuşuyorum tabi.
Sadece ekran boyutu ile yola çıkılmıyor ki.
Bir oyun yapılır 3 tane RTX 8000 taksan kaldıramayabilir.
Bu oyunun ekran boyutuna değil içeriğine meshlerine texturelarına bakıyor.

Bu arada yeni sisteminiz hayırlı olsun.

Sadece ekran boyutu ile yola çıkılmıyor ki.
Bir oyun yapılır 3 tane RTX 8000 taksan kaldıramayabilir.
Bu oyunun ekran boyutuna değil içeriğine meshlerine texturelarına bakıyor.
3 tane RTX 8000 takmayı gerektiren bir oyunu yapımcılar kendi arasında oynar.
Biraz mantık. Sırf zıt bir şey yazmış olmak için yazmayın.
10 senelik kayış gibi GTX 980 ile düşük ayarda CP 2077 oynanabiliniyorsa her türlü teknolojiyi barındıran günümüz kartları da 8-9 sene rahat yetecek.

3 tane RTX 8000 takmayı gerektiren bir oyunu yapımcılar kendi arasında oynar.
Biraz mantık. Sırf zıt bir şey yazmış olmak için yazmayın.
10 senelik kayış gibi GTX 980 ile düşük ayarda CP 2077 oynanabiliniyorsa her türlü teknolojiyi barındıran günümüz kartları da 8-9 sene rahat yetecek.
Peki senin bahsettiğin GTX980 ile şuana kadar gelişen teknoloji, 4060tan 12060'a kadar gelişecek olan teknolojiyle aynı mı olacak? maximum 2030'a kadar hikayeli oyunları oynar oda 2028den sonra low grapichs ayarları ile.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı