R5 5600X ve RX 6600 XT sisteme 550W yeterli olur mu?

800 TL'lik ürün değil.
İkinci ele bakıyorsanız zaten Pylon, MWE V2 Bronze, performance gd PSU'lar geliyor o bütçeye.

Örnek:

Benim kendi PSU m ile takas edebileceğim bir mağaza olması lazım şu an sadece onu alacak kadar bir bütçem yok maalesef. Ryzen 5 3600 ile sorunsuz kullanıyorum beni 1 yıl idare etse çok iyi olur sizce eder mi?

Benim kendi PSU'm ile takas edebileceğim bir mağaza olması lazım şu an sadece onu alacak kadar bir bütçem yok maalesef. Ryzen 5 3600 ile sorunsuz kullanıyorum beni 1 yıl idare etse çok iyi olur sizce eder mi?

Şu an sorunsuzsa biraz daha devam edin, bütçe oluşunca değiştirirsiniz önemli değil.

Şu an sorunsuzsa biraz daha devam edin, bütçe oluşunca değiştirirsiniz önemli değil.

Tamamadır teşekkürler aklıma takılmıştı işkemciyi yükseltirsem bir sorun olur mu diye aklımdaki soru işaretlerini kaldırdığınız için hepinize teşekkürler iyi akşamlar dilerim.

Ryzen 5 5600 X RX 6600 XT 4 fan 2 M.2 SSD b 550 anakart Wraith prisim RGB klavye maouse PC karnaval yeri gibi ASUS TUF 550 +80 kullanıyorum 1 aydır değiştirme idare etmez yeter abartıya gerek yok. Yeni nesil ekran kartları özellikle AMD'ler fazla waat çekmiyor çok nadir 100 waat üzeri görüyorum. CS:GO'da çektiği güç 30-50 waat Elden Ring 65-110 son güç 130 waat gelmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı