R5 5600X vs i7-10700K mı?

12400F ile 100-150 12600KF ile 175-200 civarı artar.

Fiyatı da iyi mantikli geldi bana. Peki sivi sogutma gerekli mi bu model icin? Önerebileceginiz anakart sivi sogutma var mi?

Dogru 12600 kf fiyat olarak da ideal performanz da istedigim FPS artisi saglar arkadasin yazdigina göre.

Fiyatı da iyi mantikli geldi bana. Peki sivi sogutma gerekli mi bu model icin? Önerebileceginiz anakart sivi sogutma var mi?

Dogru 12600 kf fiyat olarak da ideal performanz da istedigim FPS artisi saglar arkadasin yazdigina göre.

Sıvı soğutma şart değil, kaliteli bir kule tipi işini görür.

Öyle bir işlemciye sahip olsam ekran kartıda dahil. İşlemciyi değiştirmek kendini hissetirmediği sürece el sürmezdim. O ekran kartı ve o işlemci ile iyi kötü 5.nesil ekran kartını görebilmeli. O zamanki işlemcileri görebilmelisin. Şu an için oynatıyorsa çok da sorun yok bence. Valorant oyununda dünya kupasına oynamıyoruz. Her halukarda indiyorlar. Yok illa değiştireceğim diyorsan 5600X iyi bir işlemci. Kullanan biri olarak tabii ki de memnunum tavsiye ederim.

280 Hz monitor var cogu zaman catisma esnasinda 200'lere FPS dusuyor bu canimi sikiyor.

12400F için normal soğutucu yeter ama biraz sıcak çalışır. 12600KF içinse kaliteli bir kule tipi ya da sıvı gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…