neofetch
Picopat
Render yapıyorsan kesinlikle 5600x zaten. Eğer çoğunluğun oyunsa ikisini de dengede tutman gerekir.
Render yapıyorsan kesinlikle 5600X zaten. Eğer çoğunluğun oyunsa ikisini de dengede tutman gerekir.
Bütçe vermediği için ortalama söyledim. Eğer gerçekten çoklu çekirdek gücüne ihtiyacı varsa 3700x de güzel bir seçenek.Render yapıyorsa 5950X bakmalı.
Güncelleme gelmeden takarsan açılmazdı. Anakartının BIOS Flash özelliği varsa yapabilirdin anca veya eski işlemcin takılıyken BIOS güncelleyip tekrar 5600X takmakla uğraşırdın.B450M-HDV R4.0 kullanıyorum, 5000 serisine güncelleme gelmiş sanırsam BIOS'u güncelledim. Güncellemeden takarsam bir sıkıntı olur muydu peki?
Evet ESSH'im nereden tanıdın![]()
Render yapıyorsa 5950X bakmalı.
3700x de düşündüm yazdığınız gibi fakat 5800x ile 5600x arasında deli gibi fiyat farkı bulunmakta. Dolayısıyla 5600x'e yöneldim.Bütçe vermediği için ortalama söyledim. Eğer gerçekten çoklu çekirdek gücüne ihtiyacı varsa 3700x de güzel bir seçenek.
Bilgileriniz için çok teşekkür ederim.Güncelleme gelmeden takarsan açılmazdı. Anakartının BIOS Flash özelliği varsa yapabilirdin anca veya eski işlemcin takılıyken BIOS güncelleyip tekrar 5600X takmakla uğraşırdın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.