R5 5600X vs R5 5600

@DerratiX Amazon Türkiye ve bazı yerler satıyor.

Gereksiz pahalı MediaMarkt atmak yerine nispeten düzgün bir yer atsaydınız iyiydi.

Mediamarkta 620 TL'ye satılıyordu hocam. Şu anda satılmıyor. Ondan sonra en düşüğü 1460 TL olması lazım.

@yapiz biliyorum hocam. En büyük Ballistix fanboylarından birisiyim ben zaten. Aradaki fiyat farkına göre bütçesine yetiyorsa arkadaş istediği RAM'i tercih edebilir.

O RAM'ler ucuz olduğu için tercih ediliyordu hocam. Sadece ramliğini yapıyor çoğu çipleri onun. OC performansı çok sunmuyorlar. Şansa arada iyi çip denk gelebiliyor tabii.

1 adet var elimde normalde uyumlu olması için ondan almak istiyorum.

Ortalama 2 k ya kadar sıvı soğutma öneriniz var mı?

1 adet var elimde normalde uyumlu olması için ondan almak istiyorum.

Ortalama 2 k ya kadar sıvı soğutma öneriniz var mı?

Birazcık alarsanız çok iyi olur.

Arkadaşların dediği gibi neredeyse aynı işlemciler, çok bir fark görmeyeceksiniz. İyi bir sıvı soğutma/kule tipi soğutma alıp deli gibi overclock yapacağım derseniz X olanı alın ancak öteki türlü hiç gerek yok. Benim önerilerim şunlar olacaktır:
Wraith Prism varsa sizi bir süre idare eder, sesinden vs. rahatsız olmuyorsanız. Ben elinizde yok yeni alacaksınız olarak varsaydım.

RAM konusu ise önerilmiş tartışılmış zaten.

Seçtiğiniz Dark marka kasa da oldukça iyi ancak bütçeye göre bir şeyler sıralamak isterim:

NZXT H510 Flow - 1500 ₺
Corsair 4000D Siyah Airflow - 1820 ₺
PHANTEKS Eclipse P500A - 2460 ₺

Arkadaşların dediği gibi neredeyse aynı işlemciler, çok bir fark görmeyeceksiniz. İyi bir sıvı soğutma/kule tipi soğutma alıp deli gibi overclock yapacağım derseniz X olanı alın ancak öteki türlü hiç gerek yok. Benim önerilerim şunlar olacaktır:
Wraith Prism varsa sizi bir süre idare eder, sesinden vs. rahatsız olmuyorsanız. Ben elinizde yok yeni alacaksınız olarak varsaydım.

Seçtiğiniz Dark marka kasa da oldukça iyi ancak bütçeye göre bir şeyler sıralamak isterim:

NZXT H510 Flow - 1500 ₺

NZXT Flow'un beyaz modeline bakmıştım güzeldi fakat farklı bir konuda çok büyük bir çoğunluk DarkFlash'i önerdi gerek hem de tasarımı çok daha hoşuma gitmişti farklı bir marka denemekte iyi olur diye düşünmüştüm.

NZXT H510 Flow - 1500 ₺

İşlemci ve anakartı bulabilirsem 2.elden almayı planlıyorum maalesef bütçem 0'a çk yatkın değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı