R5 5600X'in 97 derece olması normal mi?

Sıcaklıklar yaklaşık 30C düşmüş. Fanları biraz yükseltmeyi deneyebilir misin? Ya da pompa devrini?
Soğutucunun kendi programın da bu sekmelere tıkladığım da no device diye bir hata alıyorum?

Dosya Ekleri

• 11.png
    30,7 KB · Görüntüleme: 41
Soğutucunun kendi programın da bu sekmelere tıkladığım da no device diye bir hata alıyorum?
NZXT arayüzü hakkında bir bilgim yok. En azından işlemcin boştayken 97C çalışmıyor. Böyle kullanmaya devam edebilirsin.

NZXT arayüzü hakkında bir bilgim yok. En azından işlemcin boştayken 97C çalışmıyor. Böyle kullanmaya devam edebilirsin.
Çok teşekkür ederim. Aldığım yerle iletişime geçecek kadar bir sorun kalmadı herhalde .En kısa sürede macun alıp değişimini yapacağım .

Macunu değiştirmek için soktuğum de böyle bir manzara ile karşılaştım .

Dosya Ekleri

• IMG_20220803_154700.jpg
    84,8 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20220803_154654.jpg
    170,5 KB · Görüntüleme: 31
Sonunda 40'lı dereceleri görebildim .
Dedikleriminin hepsi tek tek çıkmış . Kötü teknik servis daha sıvı soğutucunun kablolarını bağlamayı bilmiyor. Bu adamların macun sürebilmesi trajikomik olurdu.

Dedikleriminin hepsi tek tek çıkmış . Kötü teknik servis daha sıvı soğutucunun kablolarını bağlamayı bilmiyor. Bu adamların macun sürebilmesi trajikomik olurdu.
Ama hala bir gariplik var %50 işlemci yükün de 90 derecelere sıçrayıp 70 dereceler de sabitleniyor.

Ama hala bir gariplik var %50 işlemci yükün de 90 derecelere sıçrayıp 70 dereceler de sabitleniyor.
Teknik servise benzemeye başladın biraz sanki sen de . 90C'ye sıçraması çok garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…