R5 5600X'ten geçilecek AM4 işlemci önerisi

RX 7600 için o işlemciyi değiştirmek yapılacak en gereksiz hamle.
Şuan ekran kartımdan memnunum 12gb 3060 dan geçiş yaptım ancak işlemciyide yenilemek istiyorum. Oynadığım oyun için bu ekran kartı 4070 görevi görüyor.

Bana gore gecmenin mantigi yok. 5700x3D'ye verecegi paranin ustune kendi islemcisini satip biraz para ekleyip AM5 sokete gecebilir.
Ama anakartımı dün aldım b550 ve psu muda dün aldım o yüzden tek eksiğim işlemcim kaldı onuda değiştiriyim diyorum. AM5 için 7800x3d harici kulanmak istemiyorum ve fiyatı son 2 haftada 18k ya uçtu.

Şuan ekran kartımdan memnunum 12gb 3060 dan geçiş yaptım ancak işlemciyide yenilemek istiyorum. Oynadığım oyun için bu ekran kartı 4070 görevi görüyor.

Ama anakartımı dün aldım b550 ve psu muda dün aldım o yüzden tek eksiğim işlemcim kaldı onuda değiştiriyim diyorum. AM5 için 7800x3d harici kulanmak istemiyorum ve fiyatı son 2 haftada 18k ya uçtu.
Senin tercihin. 5700x3D'ye gecilebilir.

Şu an ekran kartımdan memnunum 12 GB 3060'dan geçiş yaptım ancak işlemciyide yenilemek istiyorum. Oynadığım oyun için bu ekran kartı 4070 görevi görüyor.

Ama anakartımı dün aldım B550 ve PSU muda dün aldım o yüzden tek eksiğim işlemcim kaldı onu da değiştireyim diyorum. AM5 için 7800x3D harici kulanmak istemiyorum ve fiyatı son 2 haftada 18k ya uçtu.

Hocam 3060 12 GB modelinden RX 7600'e geçmeni kim tavsiye etti? Çok gereksiz masraflar yapmışsın gerçekten. İşlemci için de aynı şeyi yapıyorsun.

Hocam 3060 12 GB modelinden RX 7600'e geçmeni kim tavsiye etti? Çok gereksiz masraflar yapmışsın gerçekten. İşlemci için de aynı şeyi yapıyorsun.
COD MW3 için daha iyi oluyormuş hatta karşılaştırmalara baktığımda 4070 le ve 4060ti ile karşılaştığını görünce bende geçmek istedim. Birde COD amd tabanlı bir oyun olduğu için istedim. Hatta satın almadım 3060 ı verdim bunu aldım ve bu sıfır benim eski ekran kartım 4 senelikti. Kuzenimle değiştrdik bende sordum soruşturdum forumdada fikir verdiler takas yapmaya karar verdim.

Hikayeli oyunlarda FPS çoğunlukla ekran kartına bağlı benim düşüncem şu anki işlemciniz dursun hayli hayli yeter.
Cod BO6 çıkmak üzere 3d işlemci baya iş yapar diye düşündüm hikayeli oyun oynamıyorum ama işlemciyi kullanıyor oynadığım oyun. Ha birde ara sıra cs2 oynuyorum ondada işime yarar diye düşündüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı