R5 5700X ve RTX 4060 sistem almak mantıklı mı?

Bu sistem özelleştirilmeden alınır mı? Arkadaşın başlığı biraz işgal etmiş gibi oldum ama konu açmak istemedim bir sistem için.

DDR4 alınmaz artık yıl oldu 2025.

Bu sistem özelleştirilmeden alınır mı? Arkadaşın başlığı biraz işgal etmiş gibi oldum ama konu açmak istemedim bir sistem için.

Az daha koyun DDR5 alın hocam.

Az daha koyun DDR5 alın hocam.

Hocam DDR5 düşündüm de taksitle beraber 34 35 bandına bir sistem arıyorum ama bulamadım. Kredi kartıyla alacağım için de 1 2 ekleyemiyorum. Mesela 7500F yerine 8400F tercih etsem 7700 XT ile biraz daha bütçe yaratma amaçlı, çok fark yaratır mı?

Hocam DDR5 düşündüm de taksitle beraber 34 35 bandına bir sistem arıyorum ama bulamadım. Kredi kartıyla alacağım için de 1 2 ekleyemiyorum. Mesela 7500F yerine 8400F tercih etsem 7700 XT ile biraz daha bütçe yaratma amaçlı, çok fark yaratır mı?

Bayağı fark olur 7500F 32MB L3 önbellek avantajıyla bayağı öne atıyor kendini.

Bu sistemde bazı kartlara peşin fiyatına 3 taksit var işinizi görmez mi?

Bayağı fark olur 7500F 32MB L3 önbellek avantajıyla bayağı öne atıyor kendini.

Bu sistemde bazı kartlara peşin fiyatına 3 taksit var işinizi görmez mi?

Bu seçili olan kasadaki 650 watt 7700 XT'yi karşılar mı? Bazı forumlarda 650'nin yeterli olmayacağı minimum 750 watt psu alınması gerektiğinden bahsediliyordu.

Bu seçili olan kasadaki 650 watt 7700 XT'yi karşılar mı? Bazı forumlarda 650'nin yeterli olmayacağı minimum 750 watt PSU alınması gerektiğinden bahsediliyordu.

Vento olanın için FPS 650 watt var. RX 7700 XT için fazlasıyla yeterli olur. Vento olan seçilidir attığım linkte. Seçili değilse seçmeyi unutmayın.

Banada pek mantıklı geljiyor aslında ama peşin fiyatına 9 taksit çok cazip geliyor fazlada bı oyun oynamıyorum zaten cs2 valo GTA 5 oynuyorum sizin önerilerinizde makul tabii

Technopat Haberler

Geri
Yukarı