R5 7500 RX7600 sistem alınır mı?

sypox

Picopat
Daha fazla  
İyi günler dilerim. Yeni bir kasa sistem alacağım ve karşıma şu hazır sistem çıktı.

AMD Ryzen 5500-Gigabyte Radeon RX 7600 Gaming OC 8 GB-A520M K-16 GB DDR4-512 GB.
Fiyatı 24.5 bin TL.

Fotoğraftta bırakıyorum ayrıntılar orada. Bilgisi olanlar sistem hakkında bilgi verirse memnun olurum. Fiyat durumu hakkında da bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• IMG_2460.png
    IMG_2460.png
    194,4 KB · Görüntüleme: 30
İşlemci biraz düşük. Anakartta oyun bilgisayarı için çok giriş seviye. SSD iyi değil. Almanızı tavsiye etmem. Bütçeniz nedir? Daha iyi tavsiyeler verelim. Bir de hazır sistem mi istiyorsunuz yoksa kendiniz ayrı ayrı parçaları alıp toplasanız olur mu?

İşlemci biraz düşük. Anakartta oyun bilgisayarı için çok giriş seviye. SSD iyi değil. Almanızı tavsiye etmem. Bütçeniz nedir? Daha iyi tavsiyeler verelim. Bir de hazır sistem mi istiyorsunuz yoksa kendiniz ayrı ayrı parçaları alıp toplasanız olur mu?
Bütçem yine aynı 25 bin tl civarı çok geçmese iyi olur çünkü monitörde alıcam toplamda 30 bin işte.Hazır sistem olmasına gerek yok toplamada olur yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Şöyle bir sistem çıkarttım:

Bu şekilde yaklaşık 26.000 TL ediyor. Mecburen ekran kartı 2. el oldu çünkü diğer türlü bütün bileşenlerden kısmam gerekirdi. Onu yapmak istemedim. İşlemciye stok fan biraz yetersiz kalıyor. Bütçeyi daha fazla aşmak istemediğim için sadece stok fan ekleyebildim. İlerleyen zamanlarda kule tipi soğutucu alırsanız süper olur. Alta yine iki model attım, bütçe çıkarsa alabilirsiniz. Phantom Spirit fazla bile ama fiyat farkı standart kule tipi soğutuculara göre aşırı olmadığı için tercih edilebilir.

Bu şekilde yaklaşık 26.000 TL ediyor. Mecburen ekran kartı 2. el oldu çünkü diğer türlü bütün bileşenlerden kısmam gerekirdi. Onu yapmak istemedim. İşlemciye stok fan biraz yetersiz kalıyor. Bütçeyi daha fazla aşmak istemediğim için sadece stok fan ekleyebildim. İlerleyen zamanlarda kule tipi soğutucu alırsanız süper olur. Alta yine iki model attım, bütçe çıkarsa alabilirsiniz. Phantom Spirit fazla bile ama fiyat farkı standart kule tipi soğutuculara göre aşırı olmadığı için tercih edilebilir.

Çok teşekkürler reis saolasın iyi akşamlar dilerim

Ekran kartı ney tam olarak

Çok teşekkürler reis saolasın iyi akşamlar dilerim

Ekran kartı ney tam olarak
Tamam gördüm çok teşekkürler tekrardan saolasın

@sypox Bunlar bu gecelik indirime girmiş. Almayı düşünebilirsin.

Kasa + PSU

Anakart

SSD

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı