R5 7500F RX7600 sistem toplamak

Bütçe
25000
Tam bir bütçem yok aslında MESEM'de çalışıyorum aylık 4600 TL'yı geçmeycek bir ödeme istediğim için öyle yaptım.

Böyle desene iste bende diyorum nasıl 25k tamam fan dert olmayacaksa alabilirsin anakart konusunda o anakart çok mantıklı değil bilesin B650mr almaya çalış MSI anakartlar düşük bütçede iyi degiller ayni sekil Gigabyte olanlarda öyle ekran kartı 2.el alsan daha iyi olur.

Kasım'ı bekle bence para biriktirip acele etme. @yitu0123

Böyle desene iste bende diyorum nasıl 25k tamam fan dert olmayacaksa alabilirsin anakart konusunda o anakart çok mantıklı değil bilesin B650mr almaya çalış MSI anakartlar düşük bütçede iyi degiller ayni sekil Gigabyte olanlarda öyle ekran kartı 2.el alsan daha iyi olur.

Kasım'ı bekle bence para biriktirip acele etme.@yitu0123
Kasımda almayı pilanlıyorum ama indirimli ürünlerde taksit vs. Olurmu bilmem ve çok fazla beklemek istemiyorum ztn 10 aydır bilgisiayar sızım.

Ve genelde rust oynayacağım için çok fazla ekran kartına yüklenmedim.

Monitör olarak bunu alıcam Ktc 27" H27F22 değinmeyi unuttum.

Son düzenleme:
Kasımda almayı pilanlıyorum ama indirimli ürünlerde taksit vs. Olurmu bilmem ve çok fazla beklemek istemiyorum ztn 10 aydır bilgisiayar sızım.

Ve genelde rust oynayacağım için çok fazla ekran kartına yüklenmedim.

Monitör olarak bunu alıcam Ktc 27" H27F22 değinmeyi unuttum.
Kasım bitene kadar ya elle yada parayı toplarsan hazır sistem rahat alırsın ondan bekle diyorum. İndirimli ürünlerde taksit oluyor. Ktc çoğu firmaya panel üretiyor fena degildir muhtemelen ama kasımda daha iyisi düşer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı