R5 7500F 4060 Sistem alınır mı?

Vallahi 30k altında 4060 Ti 7500F bulabiliyorsanız alın tabii. Bir de ne sorun yaşadınız merak ettim.

Bu kötü mü sence? Ben hiç knigt Online ve Metin2 dışında oyun oynamadım oynamamda. Bir de yazılım ile uğraşıyorum. Sence iyi mi buradaki fiyat ve bileşenler?

Screenshot_2.png

4060'a 30k vermem ben. En kötü 4060ti olmalı.

INTEL I5 12400F-RTX 4060 Ti-PRO H610M-E-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. İstersen özellestir 760 anakart koy, istersen 32 ram yap, istersen de kasayi degistir mis gibi. Her turlu 30 altina vade farksiz 3 taksitle alabilirsin.
4060 a 30k değil de genel olarak parçaların kalitesine para veriyorum gibi. 12400f'in de 7500f e kıyasla daha düşük olduğunu düşünüyorum. Ek olarak ddr5 sistem dizmiş oluyorum.

Ekran kartını 2. el alabilirsen kendin daha ucuza halledersin aslında.
Temiz 2.el bulabilirsem bakıyorum aslında, teşekkür ederim.

Bu kötü mü sence? Ben hiç knigt Online ve Metin2 dışında oyun oynamadım oynamamda. Bir de yazılım ile uğraşıyorum. Sence iyi mi buradaki fiyat ve bileşenler?

Eki Görüntüle 2314558
Güzel sistem ama 23k fiyati vardi neden 27 anlamadim psu mu eksikti acaba. 23e bu sistem güzel metin 2 oynayacaksanız fazlasıyla yeter. İşlemci çok iyi ddr5 kasa. Ekran kartı vasat ama işlemci ve ddr5 olması sebebiyle kabul edilebilir. Tavsiye ederim.

Güzel sistem ama 23k fiyati vardi neden 27 anlamadim psu mu eksikti acaba. 23e bu sistem güzel metin 2 oynayacaksanız fazlasıyla yeter. İşlemci çok iyi ddr5 kasa. Ekran kartı vasat ama işlemci ve ddr5 olması sebebiyle kabul edilebilir. Tavsiye ederim.
Kişiselleştirme yaptım ram 32GB, depolama ve psu değiştirdim o yüzden fazla fiyatı. Dikkatli bakarsan eğer

Gereksiz pahalı. 4060 ti sisteminde kalitesi o kadar kötü değil gibi.
Cyberpunk, fifa, hogwarts legacy vs oynamiyorum sadece metin 2 oynuyorum diyorsa daha uyguna ddr5 7500f kasa almasi onun icin daha uygun ama ben oyun oynarim diyen biri DLSS ile birlikte en yuksek ayarlarda çok rahat 100fps ustu gorur cogu oyunda. RT acarsa da 60 fps ustunu rahat gorur. 25bin liraya cok iyi performans ama arkadasin ihtiyaclari farkli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı