R5 7500F, 4060Ti sistemde The Forest kasıyor

İşletim sistemi
Windows 11
Şu an bilgisayarı tarıyorum

Ekran kartı işlemci 70'i geçmiyor 60 65

Hocam o zaman ya parçalarda arıza var ki sanmıyorum, ya da siz bazı parçaları tam oturtamadınız sistemde veya bilgisayarınızda virüs var crackli oyun indirdiniz mi? Veya kötü herhangi bir siteye giriş yaptınız mı?

şuan bilgisayarı tarıyorum

ekran kartı işlemci 70 i geçmiyor 60 65
işlemci 75
Hocam o zaman ya parçalarda arıza var ki sanmıyorum, ya da siz bazı parçaları tam oturtamadınız sistemde veya bilgisayarınızda virüs var crackli oyun indirdiniz mi? Veya kötü herhangi bir siteye giriş yaptınız mı?
rdr2 crackli indirdim virüs testi yaptım virüs yok gibi gösteriyor format atmalı mıyım

Hocam muhtemelen virüs bulaşmış gibi ama siz sistemide bir kontrol edin.

RDR2 de Ultra ayarlarda 65 75 FPS arası alıyorum FPS test videolarında 90 100 FPS arası alınıyor aynı sistem Kaspersky ile tarama yaptım virüs bulamadı ne yapmam gerek reis.

Ryzen 5 7500F.
4060 Ti 8 GB.
16 GB RAM 5200 MHz 46 CL.
1TB SSD 5000/4000
MSI Pro B650M-B

The Forest'ta en yüksek ayarlarda 90-100 FPS alıyorum arkamı döndüğümde 40'a düşüyor, belirli yerlere baktığım zaman 40 50 FPS oluyor, geceleri 30 FPS. Neden böyle, normal mi?

RDR2 crack kaldırdım bilgisayarı temizledim şu an en yüksek ayarlarda FPS 140-180'e çıktı (the forest) çözdüm sayıyorum arkadaşlar kolay gelsin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı