R5 7500F + 4070s hazır sistem alınır mı?

uncleoms

Zeptopat
Daha fazla  

Benzer bütçede önerebileceğiniz daha F/P sistemler nelerdir?

Bilgisayar toplamaktan pek anlayan birisi değilim. Fiyat performans odaklı sistemler arıyorum. Bütçem bu minvalde. Vatandan almayı düşünüyorum, taksit ve elden alma şansı olduğu için. Önerebileceğiniz sistemler ve görüşlere açığım. Şimdiden teşekkür ederim.

Sinerji'den sistem onermeyin.

Neden? Türkiye de mağdur edilen milyonlarca insandan birisi bunu videoya çektiği için mi? Adamlar yıllardır bu işi yapıyor, güven problemi yok. Bu magduriyetler bütün şirketlerde var. Etiket olan var olmayan var.

4070 ile 7900 GRE arasinda render farki var mi?

7900 GRE daha fazla belleğe sahip ayrıca sistemin fiyatı daha uygun.

4070 ile 7900 GRE arasinda render farki var mi?

Evet NVIDIA render tarafında rakipsiz. Ekran kartı ile render işin olacaksa AMD tercih etme.

Son düzenleme:
Neden? Türkiye de mağdur edilen milyonlarca insandan birisi bunu videoya çektiği için mi? Adamlar yıllardır bu işi yapıyor, güven problemi yok. Bu magduriyetler bütün şirketlerde var. Etiket olan var olmayan var.

7900 GRE daha fazla belleğe sahip ayrıca sistemin fiyatı daha uygun.

Evet NVIDIA render tarafında rakipsiz. Ekran kartı ile render işin olacaksa AMD tercih etme.

Ben güvenemem artık rakipsiz e yapılan muamele yarın bize de yapılır. Adam iyisi çekmiş videoya. Bizde bilmiş olduk ki zaten Sinerji hakkında hiç iyi şeyler duymuyorum. Önceden de böyleydi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı