R5 7500F 70-80 derece sıcaklık değerleri normal mi?

Negann

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, sistemimde R5 7500F ve soğutucu olarak da Cooler Master Masterliquid ML120l V2 kullanıyorum. 2 ay öncesinde boşta 48-50 derecelerde dolanıyordu fakat şu anda boştaki sıcaklıklarım 55-60 derecelere çıktı. Prime95 ile Large FFTS işaretleyerek 5 dakikalık bir test yaptım. bir ara Max 85 dereceyi gördü onun dışında hep 70-80 arası dolandı. Oyunlarda ise Cyberpunk 2077 ve Dead Island 2 oynuyorum bütün ayarlar ultrada, 75 dereceyi geçmiyor. Sizce bir sorun var mıdır? Sıvı soğutmayı 240mm olanlar RAM'lerden dolayı kasama sığmadığı için 120mm almıştım, biraz da görüntüye önem verdiğimden hava soğutucu almadım.

Onu arkaya koydum hocam. Üstte sadece sıvı soğutucu radyatörü var
Tamamdır hocam güzel olmuş. Yer yoksa başka fan koymanıza gerek yok. 2 fan yeterli olur.

Üstte yer kalmamasının sebebini anlayamadım. Borular mı kapatıyor.

Tamamdır hocam güzel olmuş. Yer yoksa başka fan koymanıza gerek yok. 2 fan yeterli olur.

Üstte yer kalmamasının sebebini anlayamadım. Borular mı kapatıyor.
Evet hocam borular yüzünden radyatör ortada kaldı. Bitfenix nova mesh se kasa alacak arkadaşlar yer konusunda sıkıntı çekecekler buradan uyarayım

Tamamdır hocam. Teşekkürler yeni bir şey daha öğrenmiş olduk böylelikle. Her gün forumda yeni bir şey öğrenmek faydalı oluyor.

Estağfurullah hocam kendi başıma gelse nasıl ilgileneceksem sizinlede o şekilde ilgilenmek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…