R5 7500F 95-96 dereceyi görüyor

İşlemcim AMD Ryzen 5 7500F 5GHz. Daha PC yeni geldi oyun testi yapıyordum Fortnite da %40-50 kullanımda 95-96 dereceyi görüyor, ekran kartı 60 derecelerde gayet iyi fakat işlemci çok ısınıyor. İşlemci fanı Xigmatek Apache Plus fan. Kötü biliyorum ama bu derecede çalışması çok garip geldi ne yapmam gerek?

O fanlar hiçbir işe yaramazlar. Ondan kurtul, temiz bir hava soğutucu al.

O fanlar hiçbir işe yaramazlar. Ondan kurtul, temiz bir hava soğutucu al.
öyle yapıcamya işlemciye zaarar verir bu ısı fortnite ta 240 fps sabitte arada ufak takılmalar yaşadım ısıdan dolayıdır diye düşünüyorum

Çift konuda mesajlasmayalim. 160mm destekli sanirim kasaniz. Phantom'da sigar, Burst'te.

2 bakir boru farki var. Testlerde de daha önde. Siz neden hala daha pahali ve daha kötüyü öneriyorsunuz hocam?
tamamdır hocam Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili bunu alıyorum o zaman teşekkür ederim peki sizce kaça kadar düşürür ısıyı

Son düzenleme:
öyle yapıcamya işlemciye zaarar verir bu ısı fortnite ta 240 fps sabitte arada ufak takılmalar yaşadım ısıdan dolayıdır diye düşünüyorum
İşlemciye zarar verecek olsa sistem kendini kapatır. Merak etmeyin.
Testi atar mısınız hocam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

AK400 Digital değil bu model.
Video da biraz eski.
Tek videodan yorum yapmakta pek doğru değil ancak benim bildiğim Burst en az 2 derece daha iyi. Yerine göre tabii. Zaten arada fiyat farkı da çok fazla onu da dusununce ayni performansi verseler bile AK400 Digital F/P acisindan daha kotu.
@Marix Hocam baska kaynak var miydi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Video da biraz eski.
Tek videodan yorum yapmakta pek doğru değil ancak benim bildiğim Burst en az 2 derece daha iyi. Yerine göre tabii. Zaten arada fiyat farkı da çok fazla onu da dusununce ayni performansi verseler bile AK400 Digital F/P acisindan daha kotu.

Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili u daha iyi değil mi hocam duruma göre bunu sipariş edeceğim şimdi

Öyle yapacağımya işlemciye zaarar verir bu ısı Fortnite'ta 240 FPS sabitte arada ufak takılmalar yaşadım ısıdan dolayıdır diye düşünüyorum

Tamamdır hocam Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili bunu alıyorum o zaman teşekkür ederim peki sizce kaça kadar düşürür ısıyı

Evet ısıda sebep olur, aldığın derece normal değil.

Video da biraz eski.

Kaynak pek yok, ama burst biraz daha iyidir, ısı borusu avantajı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı