R5 7500F Core Boost ile saniyeler içerisinde 95 dereceleri görüyor

RypekGrief

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
DeepCool MATREXX 50 MESH 700W 80Plus + TwinMOS 512GB + GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G + GIGABYTE A620M-H + AMD Ryzen 5 7500F AM5 3.7GHz/5.0GHz 32MB + Kingston 2x8 RAM 5200 Mhz DDR5 + Dragos VISION V27240 + Razer Cobra Pro Mouse
Meslek
Öğrenci
Soğutucu: Stok fan

Normalde bilgisayarda ne yaparsam Core Boost kapalı şekilde yaparım, öyle çok da AAA oyun oynamam. Ama son zamanlarda Bannerlord'a geri döndüm ve CB açmadan oyunu oynamak bana işkence gibi geliyor, herhangi bir menü açılması ile 5-6 saniye sürüyor, kuşatmalarda, meydan muharebelerinde oyun sürekli takılıyor. Bu yüzden de CB'yi açarak oynama başladım. Ama Bannerlord'u açıp haritaya girdikten 10-20 saniye sonra işlemci sıcaklıkları 95'e dayanıyor. İleride işlemciye sağlamından kule tipi alacağım ama bana şimdilik bir çözüm lazım, ne yapabilirim?

soğutucu: Stok fan

Normalde bilgisayarda ne yaparsam Core Boost kapalı şekilde yaparım, öyle çok da AAA oyun oynamam. Ama son zamanlarda Bannerlord'a geri döndüm ve cb açmadan oyunu oynamak bana işkence gibi geliyor, herhangi bir menü açılması ile 5-6 saniye sürüyor, kuşatmalarda, meydan muharebelerinde oyun sürekli takılıyor. Bu yüzden de Cb'yi açarak oynama başladım. Ama Bannerlord'u açıp haritaya girdikten 10-20 saniye sonra işlemci sıcaklıkları 95'e dayanıyor. İleride işlemciye sağlamından kule tipi alacağım ama bana şimdilik bir çözüm lazım, ne yapabilirim?

Bu işlemci ısınan bir işlemci stok fan ile 85 falan oluyor sen herhalde yük altınamı soktun bilmiyorum ama en azından kötüde olsa bir tane kule tipi al.

Bu işlemci ısınan bir işlemci stok fan ile 85 falan oluyor sen herhalde yük altınamı soktun bilmiyorum ama en azından kötüde olsa bir tane kule tipi al.
Alacağım, ama bana şimdilik bir çözüm lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı