R5 7500F - GTX 1050 Ti sistemde CS2'de lag hissediliyor

Enahaine

Hectopat
Makaleler
1
bir süredir CS2 oynarken bir lag hissediyorum ama input lag mı yoksa başka bir şey mi anlamadım. Ve bu benim oyun zevkimi ve odağımı mahvediyor çok rahat yapacağım şeyleri yapamıyorum. Birkaç saat önce arkadaşımla girdiğimde bu lagın olmadığını fark ettim ve oyun akıcılığı çok arttı ve oynayışımda da gözle görülür bir fark oldu. Bu neden olabilir sanki input lag değil oyun içinde yapılan hareketler monitörüme geç yansıyor gibi geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir süredir CS2 oynarken bir lag hissediyorum ama input lag mı yoksa başka bir şey mi anlamadım. Ve bu benim oyun zevkimi ve odağımı mahvediyor çok rahat yapacağım şeyleri yapamıyorum. Birkaç saat önce arkadaşımla girdiğimde bu lagın olmadığını fark ettim ve oyun akıcılığı çok arttı ve oynayışımda da gözle görülür bir fark oldu. Bu neden olabilir sanki input lag değil oyun içinde yapılan hareketler monitörüme geç yansıyor gibi geliyor.

Mouseniz ve klavyenizden kaynaklı olabilir mi veya FSR açık olabilir

Mouseniz ve klavyenizden kaynaklı olabilir mi veya FSR açık olabilir.

Sanmıyorum farem gayet kaliteli klavyemde idare eder seviyer bir mekanik klavye ama asıl sıkıntı oyunda ki her şeyin geç gelmesini hissetmem yani silahla sıkmaya başlayıp, mermilerin adama gitmesi, adamı vurmam, adamın ölme animasyonu gibi şeyler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı