Sıvı soğutmaya ihtiyaç duymuyorsunuz ama 4K kule tipi için çok fazla. 7500F çok sıcak bir işlemci değil. 1500TL bütçe fazla bile.
Anladım, En iyi F/P kule tipi soğutucusu nedir peki.
AK 500 dikkatimi çekti açıkçası.
Sıvı soğutmaya ihtiyaç duymuyorsunuz ama 4K kule tipi için çok fazla. 7500F çok sıcak bir işlemci değil. 1500TL bütçe fazla bile.
4k ya tabii ki iyi sıvı soğutmalar var .Öncelikle kasam bu ;THERMALTAKE S200 TG 650W 80PLUS ARGB 4x120mm Fanlı MidT ATX Siyah Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Sistemim bu; https://pcpartpicker.com/list/bqHLVW
Sıvı soğutmaya gerek duymuyorum açıkçası ama eğer diyorsaniz ki çok daha iyi sıvı sogutmalar var 4K bandında neden olmasın.
Tr piyasasında 2000-2500 TL arasında AK500 dür thermalright in güzel modelleri de var öneren olacaktır ancak AK500 o bütçede üst seviye Corsair 100i modeline yakın performansı var.Anladım, En iyi F/P kule tipi soğutucusu nedir peki.
Anladım, En iyi F/P kule tipi soğutucusu nedir peki.
Deep cool TR fiyatları ile soğutmada bana göre rakipsiz. 4-5 binlik Corsair VS ile rahat kapışıyor 2000 civarı modelleri.
Enermax da çok iyidir benim kasıtım ''genel'' olarak o bütçede rakipsiz olması yani atıyorum 1800 liraya Deep Cool soğutma var ancak o bütçede o kaliteyi veren yok. Ak400 modeli 1300 TL civarı o bütçede Thermalright'ın modelinden daha iyi performans veriyor.Rakipsiz değil. Lt ve LS serisinde uğultu sorunu var. Fan seside biraz yüksek. O paraya rakipsiz olan model başka. Kendisi Arctic'ten bile iyi iş çıkartıyor. Hem performans hem ses açısından.
![]()
Enermax LIQMAXFLO ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu (ELC-LMF240T-ARGB) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Fan hızı 3.000 rpm’ye kadar çıkan VRM FANI daha iyi hava akışı sağlar. CPU’yu çevreleyen bileşenlerin sıcaklıklarını etkili bir şekilde düşürmek için, özellikle hız aşırtma senaryolarında.www.gaming.gen.tr
Enermax da çok iyidir benim kasıtım "genel" olarak o bütçede rakipsiz olması yani atıyorum 1800 liraya Deep cool soğutma var ancak o bütçede o kaliteyi veren yok. AK400 modeli 1300 TL civarı o bütçede Thermalright'ın modelinden daha iyi performans veriyor.
Spesifik olarak şu bütçede rakipsizden kastım o idi.
Enermax da çok iyi bir markadır alınabilir yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.