R5 7500F için 4 bin TL'ye kule tipi soğutucu tavsiyesi

Öncelikle kasam bu ;THERMALTAKE S200 TG 650W 80PLUS ARGB 4x120mm Fanlı MidT ATX Siyah Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Sistemim bu; https://pcpartpicker.com/list/bqHLVW

Sıvı soğutmaya gerek duymuyorum açıkçası ama eğer diyorsaniz ki çok daha iyi sıvı sogutmalar var 4K bandında neden olmasın.
4k ya tabii ki iyi sıvı soğutmalar var .

Tom's hardware sitesinde 5 üzerinden 4.5 verilen bir soğutucu f/p oranı çok yüksek fazlasıyla işinizi görür. 4k ya çıkmaya gerek yok bence.

Deep Cool Tr fiyatları ile soğutmada bana göre rakipsiz. 4-5 binlik Corsair vs ile rahat kapışıyor 2000 civarı modelleri

Ürünün incelemesi de böyle.

Anladım, En iyi F/P kule tipi soğutucusu nedir peki.
AK 500 dikkatimi çekti açıkçası.
Tr piyasasında 2000-2500 TL arasında AK500 dür thermalright in güzel modelleri de var öneren olacaktır ancak AK500 o bütçede üst seviye Corsair 100i modeline yakın performansı var.

Dosya Ekleri

• SOĞUTMA,.PNG
    SOĞUTMA,.PNG
    65,5 KB · Görüntüleme: 23
Deep cool TR fiyatları ile soğutmada bana göre rakipsiz. 4-5 binlik Corsair VS ile rahat kapışıyor 2000 civarı modelleri.

Rakipsiz değil. Lt ve LS serisinde uğultu sorunu var. Fan seside biraz yüksek. O paraya rakipsiz olan model başka. Kendisi Arctic'ten bile iyi iş çıkartıyor. Hem performans hem ses açısından.

Desktop Screenshot 2024.10.17 - 00.43.27.38.png

Desktop Screenshot 2024.10.17 - 00.44.44.20.png

Rakipsiz değil. Lt ve LS serisinde uğultu sorunu var. Fan seside biraz yüksek. O paraya rakipsiz olan model başka. Kendisi Arctic'ten bile iyi iş çıkartıyor. Hem performans hem ses açısından.
Enermax da çok iyidir benim kasıtım ''genel'' olarak o bütçede rakipsiz olması yani atıyorum 1800 liraya Deep Cool soğutma var ancak o bütçede o kaliteyi veren yok. Ak400 modeli 1300 TL civarı o bütçede Thermalright'ın modelinden daha iyi performans veriyor.

Spesifik olarak şu bütçede rakipsizden kastım o idi.

Enermax da çok iyi bir markadır alınabilir yani

Enermax da çok iyidir benim kasıtım "genel" olarak o bütçede rakipsiz olması yani atıyorum 1800 liraya Deep cool soğutma var ancak o bütçede o kaliteyi veren yok. AK400 modeli 1300 TL civarı o bütçede Thermalright'ın modelinden daha iyi performans veriyor.

Spesifik olarak şu bütçede rakipsizden kastım o idi.

Enermax da çok iyi bir markadır alınabilir yani.

Bence şikayeti fazla olan bir model olmasaydı genel olarak rakipsiz olabilirdi. Forumda bunun konusuda açılmıştı uğultu sorunu diye. Enermax her açıdan daha üstün.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Benim incelemelerini takip ettiğim birkaç sitede böyle bir sorun duymadım ondan dolayı bilemiyorum kendim de kullanıyorum LT720 bir sorun yaşamadım yaşayan vardır bu her marka için geçerli o yüzden detaya giremeyeceğim o konuda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı