R5 7500F için anakart önerisi

Bütçe
7500

XtSn6

Megapat
Daha fazla  
RAM
Kingston Beast Black 6000Mhz CL30
İşlemci
Ryzen 5 7500F
Merhaba arkadaşlar,

Yeni işlemcim için anakart seçmekte zorlanıyorum. Tavsiyeleriniz varsa açığım. Benim aklımda iki anakart var. İkisinin de ileriye dönük işlemci değişiminde problem yaratacağını düşünmüyorum ama sizin de fikirlerinizi almak istedim. Linklerini aşağıya ekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

MSI MB B650 GAMING PLUS WIFI: https://www.hepsiburada.com/msi-mb-...fi-6e-atx-p-HBCV00004QN1W2?magaza=Hepsiburada

MSI B650M GAMING PLUS WIFI: https://www.hepsiburada.com/msi-b65...i-6e-matx-p-HBCV00005YM6GE?magaza=Hepsiburada

7500F için giriş seviyesi bir B650 dahi yeter ama madem bütçe var kaliteli olsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

7500F için giriş seviyesi bir B650 dahi yeter ama madem bütçe var kaliteli olsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bence MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi alması daha iyi.

İleride 7800x3d ya da 9800x3d geçmeyi düşünüyorum ne kadar sağlıklı olur?

Bence MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi alması daha iyi.
Sizce olarak sebep nedir? Ben inceleme içeriğine baktığımda ASUS TUF serisinin daha serin kalabildiğini görüntülüyorum.

İleride 7800x3D ya da 9800x3D geçmeyi düşünüyorum ne kadar sağlıklı olur?
İnceleme içeriğini bu yüzden sundum. AM5 tepe seviye bir işlemciyle olan termal sonuçlar paylaşılmış. ASUS TUF'ın B650 serisi oldukça kaliteli.

Peki, MSI B650 Gaming Plus Wifi anakartın 6000Mhz ram desteği olduğu yazıyor. Tam anlamadım. 6000Mhz üstünü çalıştırmıyor mu yoksa performans düşüklüğüne mi yol açıyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı