Sparkyy Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.555 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #11 ProximusTwo dedi: Attıklarım adam akıllı bir şey değil mi? Hava soğutmalar zaten daha uzun ömürlü. AMD için neden sıvı soğutma tercih edilmemeli? Genişletmek için tıkla... Yok hocam o manada demek istemedim, yanlış cümle kurmuşum. ProximusTwo dedi: Attıklarım adam akıllı bir şey değil mi? Hava soğutmalar zaten daha uzun ömürlü. AMD için neden sıvı soğutma tercih edilmemeli? Genişletmek için tıkla... Sanırım önerilerinizi alacağım hocam. Sıvı sızmasından çok korkuyorum ve ilk sistemim olduğundan yeterli kurulum bilgilerine sahip değilim.
ProximusTwo dedi: Attıklarım adam akıllı bir şey değil mi? Hava soğutmalar zaten daha uzun ömürlü. AMD için neden sıvı soğutma tercih edilmemeli? Genişletmek için tıkla... Yok hocam o manada demek istemedim, yanlış cümle kurmuşum. ProximusTwo dedi: Attıklarım adam akıllı bir şey değil mi? Hava soğutmalar zaten daha uzun ömürlü. AMD için neden sıvı soğutma tercih edilmemeli? Genişletmek için tıkla... Sanırım önerilerinizi alacağım hocam. Sıvı sızmasından çok korkuyorum ve ilk sistemim olduğundan yeterli kurulum bilgilerine sahip değilim.