Phantom Spirit biraz daha geleceğe yönelik olur, AMD kanadında pek soğutamayacağı işlemci yok. Assasin King de güzel üründür, iş görür. Kasanızın desteğine dikkat edin.
Phantom Spirit biraz daha geleceğe yönelik olur, AMD kanadında pek soğutamayacağı işlemci yok. Assasin King de güzel üründür, iş görür. Kasanızın desteğine dikkat edin.
Coldpower 94p2f İşlemci Fanı 4 Bakır Boru Çift Rgb Fan 145 Tdp en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Thermalright Assassin King daha iyi bir tercih olacaktır. Tek kule ve tek fanı olduğuna bakmayın performansı çok iyidir. Bu attığınız 4 bakır ısı borusuna sahipken assassin king 5 bakır ısı borusuna sahip.
Thermalright Assassin King daha iyi bir tercih olacaktır. Tek kule ve tek fanı olduğuna bakmayın performansı çok iyidir. Bu attığınız 4 bakır ısı borusuna sahipken Assassin King 5 bakır ısı borusuna sahip.
Thermalright Assassin King daha iyi bir tercih olacaktır. Tek kule ve tek fanı olduğuna bakmayın performansı çok iyidir. Bu attığınız 4 bakır ısı borusuna sahipken Assassin King 5 bakır ısı borusuna sahip.
Ben peerless asassin i 1400 gibi bir fiyata almıştım Parolapara ve İyzico kampanyasıyla ondan mantıklıydı 14 cm olanı almıştım hem de PUBG(Steam) de 60ları görmem.