1900 onu alacağınıza 2 fanlı RGB'siz sıvı soğutucu arayabilirsiniz. Çünkü daha bugün arkadaşım aldı İtopya yetkilileri 1 fanlı sıvı soğutma ve kule tipi kurtarmaz dediler.
DarkFlash Radiant DC-240 240mm Sıvı Soğutma Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
www.gamegaraj.com
Kasanıza uyacaktır kasanız 160 mm hava soğutma destekliyor bu soğutmanın yüksekliği 154 mm. Fanların altında 34-35mm kadar boş alan kalıyor RAM'leriniz fanın altında kalmaz herhalde.
Kalsa bile şu listede yazana göre zaten 35mm yüksekliğindeymiş sizin RAM'ler fanın tam altında RAM için yeterince yer var kısacası.
1900 onu alacağınıza 2 fanlı RGB'siz sıvı soğutucu arayabilirsiniz. Çünkü daha bugün arkadaşım aldı İtopya yetkilileri 1 fanlı sıvı soğutma ve kule tipi kurtarmaz dediler.
Ben bu soğutucuyu zaten 2 sene önce aldım şuan hali hazırda elimde var. Eğer uygunsa ve yeterli gelirse takmayı düşünüyorum zaten. Ha yok olmazsa önerilere açığım tabiki
DarkFlash Radiant DC-240 240mm Sıvı Soğutma Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.