R5 7500F için soğutucu önerisi

otanicool

Hectopat
Daha fazla  
RAM
XPG Lancer Blade Siyah DDR5-5600Mhz CL46 8GB (1x8GB) Single Ram
Ekran kartı
GIGABYTE GeForce RTX 4060 TI WINDFORCE OC 8GB GDDR
Anakart
MSI PRO A620M-E AMD A620 AM5 DDR5 6800MHz mATX Ana
İşlemci
AMD Ryzen™ 5 7500F Soket AM5 5.0GHZ 38MB MPK Kutus
Merhaba iyi sosyaller, AMD R5 7500F - RTX 4060 TI OC 8G - A620M-E - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu linkteki sistemi aldım ancak soğutucusu yok ve soğutucular hakkında da hiçbir bilgim yok. 3-4K TL'yi aşmayacak mümkünse uzun ömürlü ve bu sisteme uygun bir soğutucu öneriniz var mıdır? Bir de soğutucuyu taktırabileceğim İstanbul içi bir bilgisayarcı tavsiyesi? Şimdiden teşekkürler.
Dostum sistemi alırken az bir farkla lütfen kasayı degistirdim de. Kasan nedir?
Umarım S200 TG yapmışsındır.

Bunu al.

Dostum sistemi henüz almadıysan lütfen kasanı en kötü ihtimalle 16TL fazla verip MSI yap. Bütçen var ise S200 al.
Dostum sistemi alırken az bir farkla lütfen kasayı degistirdim de. Kasan nedir?
Umarım S200 TG yapmışsındır.
Öneri için teşekkür ederim. Arkadaş tavsiyesiyle aldım sistemi ve kasada bi değişiklik yapmamı önermemişti, neden böyle söylediniz kasa çok mu kötü?

Öneri için teşekkür ederim. Arkadaş tavsiyesiyle aldım sistemi ve kasada bi değişiklik yapmamı önermemişti, neden böyle söylediniz kasa çok mu kötü?
Kasadan önce PSU canlı bomba diyebilirim. Yani o PSU'ya o sistemi emanet etmek pek mantıklı olmamış. Arkadaşınızın bilgi eksikliği fazla sanırım.
Kısacası 20TL bile ödemeden MSI veya 700TL farkla S200TG secip kaliteli bir PSU'ya gecebilecekken onu almak hiç mantikli olmamis. Arkadasliginizi gozden gecirin bence. :D (Sadece şaka...)

Kasadan önce PSU canlı bomba diyebilirim. Yani o PSU'ya o sistemi emanet etmek pek mantıklı olmamış. Arkadaşınızın bilgi eksikliği fazla sanırım.
Kısacası 20TL bile ödemeden MSI veya 700TL farkla S200TG secip kaliteli bir PSU'ya gecebilecekken onu almak hiç mantikli olmamis. Arkadasliginizi gozden gecirin bence. :D (Sadece şaka...)
Anladım. Peki yeni PSU alsam kasayı değiştirmeden onu değiştirebiliyorum değil mi? Yani tek sorunun bu kasaya monte gelen PSU olduğunu söylüyorsunuz yanlış anlamadıysam 😅

Anladım. Peki yeni PSU alsam kasayı değiştirmeden onu değiştirebiliyorum değil mi? Yani tek sorunun bu kasaya monte gelen PSU olduğunu söylüyorsunuz yanlış anlamadıysam 😅

Evet yeni bir PSU alın. Bunu öneririm çok çok rahat yeter, ben çok araştırmadan İtopya'dan baktım. Araştırarak daha uygunada bulunur.

Bunu da alabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı