R5 7500F için termal macun önerisi

Tek seferlik demiş. Aynı derken? 2-3 derece fark etmez mi en azından? Siz ne önerirsiniz?

Etmez, bazı testlerde gelid Kryonaut'u geçiyor, o kadar yakınlar, aralarındaki fark 0.5 dereceyi geçmez.

İki konu karıştı, forum donup duruyor.

Son düzenleme:
Etmez, bazı testlerde gelid Kryonaut'u geçiyor, o kadar yakınlar, aralarındaki fark 0.5 dereceyi geçmez.

İki konu karıştı, forum donup duruyor.
Evet farkettim. Ben de 2-3 derece fark etmez derken kafam MX6'ya gitti konuda başka macun yok zaten. Forum çok yavaşladı tıklıyorum 3-4 dk. da zor açılıyor.

Kryonaut olabilir. Bütçe nedir? @Marix

Kryonaut çip üzerinde uygulanması uygun görülmeyen macunlardan biridir. Pumpout sorunu var. Diğer macunlara nazaran da fark ettiyseniz viskozitesi akışkan halde. Kullananlar var mıdır? Var hatta biriside benim ama biraz deneme sonucu neticeye ulaştı. Bence ilk öncelikli olarak Kryonaut olmamalı. Performansını sorarsanız çok iyi macunlardan biridir bu arada.

Kryonaut çip üzerinde uygulanması uygun görülmeyen macunlardan biridir. Pumpout sorunu var. Diğer macunlara nazaran da fark ettiyseniz viskozitesi akışkan halde. Kullananlar var mıdır? Var hatta biriside benim ama biraz deneme sonucu neticeye ulaştı. Bence ilk öncelikli olarak Kryonaut olmamalı. Performansını sorarsanız çok iyi macunlardan biridir bu arada.

Dizüstü değil, 7500F için sormuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı