R5 7500F ile RTX 4060 uyumlu mudur?

Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi günler.
Yakın zamanlarda bir bilgisayar toplama planım var. Başka yerlerden de uzun araştırmalar yaptım fakat en doğru bilgilerin bu forumda olacağına inanıyorum.
Özellikler:
AMD Ryzen 5 7500F işlemci
Gigabyte GeForce RTX 4060 8 GB ekran kartı
Gigabyte A620M S2H AM5 DDR 5 anakart
Lexar Thor 2x8 GB DDR5 RAM
Crucial 1 TB M.2 SSD
Rampage Woon Mesh 650W 80Plus kasa

Bu donanımlar birbiriyle uyumlu mudur ve acaba daha iyi herhangi bir tavsiyeniz var mıdır?

Kasayı bilmiyorum.

Ekran kartını Galax 4060ti ya da İntel b580 yapın. Amd önerileri gelirse onlarıda değerlendirin. Geri kalan okay hocam şahsi düşücem. Düz 4060 almayın ama bu kadar para verip. Hazır sistemlere baktınız mı?
Aslında hazır sistem olarak baktım. Sadece kendimce 1 2 değişikliğim oludu ram ve ssd tarafında. Amd önerileri oldu fakat bunların da biraz sıkıntılı olduğu söyleniyor çoğu yerde. Açıkçası kararsız kaldım. Şahsen daha güncel diyebileceğim nvidia ekran kartları bana daha cazip geliyor. Keza oynayacağım oyunların gereksinimlerini iyi karşılıyor gibi. Ama ne olursa olsun işi bilenlerin tavsiyeleri çok değerli.

Aslında hazır sistem olarak baktım. Sadece kendimce 1 2 değişikliğim oludu RAM ve SSD tarafında. AMD önerileri oldu fakat bunların da biraz sıkıntılı olduğu söyleniyor çoğu yerde. Açıkçası kararsız kaldım. Şahsen daha güncel diyebileceğim NVIDIA ekran kartları bana daha cazip geliyor. Keza oynayacağım oyunların gereksinimlerini iyi karşılıyor gibi. Ama ne olursa olsun işi bilenlerin tavsiyeleri çok değerli.

Anladım hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı