Herkesin uygunu, ortası, pahalısı farklıdır. Bütçeniz nedir? Sistemi gamegarajdan mı topladınız? Kasa modeli nedir?Ekran kartı: Palit RTX4070.
Anakart: BIOSTAR b-650M
İşlemci: Ryzen 5 7500F.
İşlemci için uygun - orta fiyatlı soğutucu önerisi var mı?
1500 liraya kadar olan soğutuculara bakıyorum şu anda. Evet sistemi gamegarajdan topladım.Herkesin uygunu, ortası, pahalısı farklıdır. Bütçeniz nedir? Sistemi gamegarajdan mı topladınız? Kasa modeli nedir?
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili1500 liraya kadar olan soğutuculara bakıyorum şu anda. Evet sistemi gamegarajdan topladım.
Teşekkür ederim ilginiz için, XPG K Mesh Kyber kasa marka ve modelimThermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Al geç o zaman. Oradaki kasalara da uyumluydu sanırım da yine de sorayım kasan nedir?
Kasanızla uyumlu. XPG siteye yazmak yerine PDF'e yazıp onu indirtti 2 saat onu aradım boşu boşuna uğraştırıyorlar. Neyse hayırlı olsun.Teşekkür ederim ilginiz için, XPG K Mesh Kyber kasa marka ve modelim
Teşekkür Ederim.Kasanızla uyumlu. XPG siteye yazmak yerine PDF'e yazıp onu indirtti 2 saat onu aradım boşu boşuna uğraştırıyorlar. Neyse hayırlı olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.