devrim4141
Hectopat
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Geçtiğimiz hafta çarşamba günü dilediğim sistemi aldım. Tek bir sıkıntım var o da işlemci sıcaklığımın yüksek olması. Stok fanımı değiştirmeyi düşünüyorum. Sizce bu işlemciye sıvı soğutma gerekir mi yoksa kaliteli bir hava soğutma işimi görür mü?
İşlemci: Ryzen 5 7500F.
Ekran kartı: RX 7700XT 12 GB.
Anakart: ASUS Prime A620M-K
Kasa: Xigmatek Gaming y Pro Odin II 700W 4x12 ARGB.
Kasamın sıvı soğutmaya uygun olup olmadığını bilmiyorum. İnternetten hava soğutmanın takılması ile ilgili birkaç video izledim, biraz zor geldi açıkçası. Öyle ekran kartı çıkartma RAM'leri çıkartma bunlarla ilgili bilgim yok. Daha ilk kasam o yüzden önerilerinizde işlemle alakalı görüşlerinizde bekliyorum. Bilgisayarcıya götür diyecek arkadaşlar için Ankara'ya yeni geldim üniversite için o yüzden tanıdığım kimse yok. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
İşlemci: Ryzen 5 7500F.
Ekran kartı: RX 7700XT 12 GB.
Anakart: ASUS Prime A620M-K
Kasa: Xigmatek Gaming y Pro Odin II 700W 4x12 ARGB.
Kasamın sıvı soğutmaya uygun olup olmadığını bilmiyorum. İnternetten hava soğutmanın takılması ile ilgili birkaç video izledim, biraz zor geldi açıkçası. Öyle ekran kartı çıkartma RAM'leri çıkartma bunlarla ilgili bilgim yok. Daha ilk kasam o yüzden önerilerinizde işlemle alakalı görüşlerinizde bekliyorum. Bilgisayarcıya götür diyecek arkadaşlar için Ankara'ya yeni geldim üniversite için o yüzden tanıdığım kimse yok. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.