R5 7500F oyunlarda %100 işlemci kullanımı normal mi?

Sessizzz

Picopat
Daha fazla  
Bu iki komut zaten herhangi bir tamam mesajı vermiyor, hata almadıysanız komutlar uygulanmıştır.

Hocam benim sorunum aslında CPU kullanımı, oyunlarda %100 oluyor. Sıcaklık değeri normal 58'i geçmiyor fakat acayip CPU kullanımı oluyor. Genelde 80-90 hep, böyle olması normal midir? CS2 ve Forza Horizon 5 ve Valorant üzerinden denedim sadece, Ryzen 5 7500F işlemcim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam benim sorunum aslında CPU kullanımı, oyunlarda %100 oluyor. Sıcaklık değeri normal 58'i geçmiyor fakat acayip CPU kullanımı oluyor. Genelde 80-90 hep, böyle olması normal midir? CS2 ve Forza Horizon 5 ve Valorant üzerinden denedim sadece, Ryzen 5 7500F işlemcim.
Evet normal. İşlemci yükte %100 kullanılmayacaksa ne anlamı var?

Evet normal. İşlemci yükte %100 kullanılmayacaksa ne anlamı var?
Render almıyorsa çok anlamı var. Oyunlarda işlemci kullanımı asla %100 olmamalı aksine %60 üzerine çıkmaya başlıyorsa darboğaz var demektir. Oyun oynayan birisi için bu değerler çok yüksek bu durumu ekran kartı yaşamalı işlemci değil.

Render almıyorsa çok anlamı var. Oyunlarda işlemci kullanımı asla %100 olmamalı aksine %60 üzerine çıkmaya başlıyorsa darboğaz var demektir. Oyun oynayan birisi için bu değerler çok yüksek bu durumu ekran kartı yaşamalı işlemci değil.
Kesinlikle katılmıyorum. İşlemciye dayalı CS2, Valorant gibi oyunların işlemciyi %100 kullanması olağan bir durum. Her gördüğünüz konuya darboğaz etiketi yapıştırmak aşırı yanlış.

Kesinlikle katılmıyorum. İşlemciye dayalı CS2, Valorant gibi oyunların işlemciyi %100 kullanması olağan bir durum. Her gördüğünüz konuya darboğaz etiketi yapıştırmak aşırı yanlış.
Arkadaşın İşlemcisi o oyunlarda bile %100 olamaz bir çok test mevcut hiç böyle bir durum yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca gördüğüm her konuya darboğaz yapıştıran birisi değilim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı