R5 7500F RTX 3070 sistem Valorant oynarken donup BIOS'a atıyor

yaizzxc

Picopat
Daha fazla  
RAM
XPG Lancer Blade 16 GB 5600 MHz DDR5
SSD veya HDD modeli
Lexar
Ekran kartı
MSI x SUPRIM RTX 3070
Anakart
MSI B650M-B Pro
İşlemci
Ryzen 5 7500F
Merhabalar, bilgisayarımda sorun şu: Sadece Valorant oynarken bilgisayar donuyor ve ekran siyah oluyor. Bir müddet sonra BIOS'a atıyor. Sadece bunu Valorant'ta yapıyor. BIOS'a attıktan sonra BIOS'tan çıkamıyorum. Bir şey değiştirmeyip "Çık" diyorum, sürekli BIOS'a atıyor.
Not:
  • CS:GO
  • GTA V
  • Ragnarok
gibi oyunlarda iki-üç saat açık bıraktım, hiç sorun yaşamadım.

Valorant anti-cheat ile ilgili bişey olarak düşünüyorum. BIOS'dan secure boot açıp dener misin?

SSD
Valorant anti-cheat ile ilgili bişey olarak düşünüyorum. BIOS'dan secure boot açıp dener misin?
hocam bitde şu sorun var ssd pc açıkken oyun oynarken vs ssd gözüküyor ama biosta m2 yer not present diyor infodiskten sağlığına bak %96

Sadece spesifik olarak 1 oyunda böyle bir şey varsa sistem ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Dediğim gibi secure boot açıp dener misin?

SSD

hocam bitde şu sorun var ssd pc açıkken oyun oynarken vs ssd gözüküyor ama biosta m2 yer not present diyor infodiskten sağlığına bak %96
Buna bir şey diyemedim hocam pek bi bilgim yok bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…