R5 7500F - RTX 4060 hazır sistem alınır mı?

Arthur_Morg4n

Decapat
Daha fazla  

İşlemciyi 8700F yapmalı mıyım ya da 7600?
Kasayı beyaz istediğim için BitFenix 600W'ı alacağım darboğaz yapar mı? Önerilerinizi alabilirim.

Hocam işlemci olarak AMD 7600. RTX'e en çok uyan Ryzen işlemcilerdir. Aynı kasayı bende kullanıyorum darboğaz vs. sorunu yok.

7600 yapmanın katkısı ne olacak onu anlayamadım tam olarak. 7500F'ten tek farkı kendi GPU'su olması. İkisi de rahatça besliyor 4060'ı. Ayrıca 27 bin lira.

Evet iki işlemci arasında çok bir fark yok ama Intel'in optamizasyon sorunlarının ortaya çıktığını ve kusurlu mal sattıklarını duymuşsunuzdur ya da araştırın derim. AMD RTX ile uyum içerisinde. Hem AM5'inde önü açık. Gayet iyi.

7600 yapmanın katkısı ne olacak onu anlayamadım tam olarak. 7500F'ten tek farkı kendi GPU'su olması. İkisi de rahatça besliyor 4060'ı. Ayrıca 27 bin lira.

Bu sistemi toplama olarak baktığımızda en az 30K'dan başlıyor, üstüne üstelik tüm hazır sistem siteleri arasındaki en mantıklısı gibi geldi bana, 5 farklı siteyi araştırdım en uygunu bu.

Daha uyguna bulabilirseniz atar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci odaklı oyunlar(valorant, cs2, battlefield) gibi oyunlar oynayacaksan attığın sistem iyi gibi. İşlemciyide 7600 yapabilirsin zaten aralarında 20 lira fark var, ekran kartına zarar gelirse işlemcininkini kullanırsın. Eğer grafikli oyunlar oynayacaksan gta 6 tarzı, 4060 Ti sistemler var. Onları tercih edebilirsin.

İşlemci odaklı oyunlar(Valorant, CS2, Battlefield) gibi oyunlar oynayacaksan attığın sistem iyi gibi. İşlemciyide 7600 yapabilirsin zaten aralarında 20 lira fark var, ekran kartına zarar gelirse işlemcininkini kullanırsın. Eğer grafikli oyunlar oynayacaksan GTA 6 tarzı, 4060 Ti sistemler var. Onları tercih edebilirsin.

Bu bütçeyi aşmayacak Ryzen 5 7600 ve 4060 Ti'lı sistemler varsa atar mısınız?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı