R5 7500F - RTX 4060 hazır sistem nasıldır?

Vatan'daki sistem olsa 2K koyup 4070 Superli alinabiliyor oluyor. Çok saçma işte...

Taksitsiz alsaniz olmaz mi hocam?

Bu sistemi ramleri bu attığım olarak değiştirip alsın arkadaş bence. 28.700TL yapıyor ama 7500F anakart Asus B650M-K ve 6000MHZ CL30 32GB ram ile alır. Gidip ekran kartını da 2. elden çıkartır daha sonra yeni ekran kartı alır isterse.

Vade farkı olsa bile pahalı gelmez parçalar kaliteli.

Hatta bu attığım sistemde anakart ve ramleri gene dediğim şekilde değiştirrise 200TL daha ucuza geliyor.

Son düzenleme:
Bu sistemi ramleri bu attığım olarak değiştirip alsın arkadaş bence. 28.700TL yapıyora ama 7500F anakart Asus B650M-K ve 6000MHZ CL30 32GB ram ile alır. Gidip ekran kartını da 2. elden çıkartır daha sonra yeni ekran kartı alır isterse.

Vade farkı olsa bile pahalı gelmez parçalar kaliteli.

Hatta bu attığım sistemde anakart ve ramleri gene dediğim şekilde değiştirrise 200TL daha ucuza geliyor.
çok sağol başkan düşüncem bu sisteme bakabilirmisin bide MANTIS-DUAL7700XT / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar

Buda fena değil. SSD - Ram ve anakart kısmında biraz zayıf kalıyor benim attığıma göre ama ekran kartı daha iyi bir model.
rami XPG Lancer RGB 16GB (1x16GB) 6400MHz CL32 DDR5 yapıp kasayı 750w yaptım 34.950 yaptı anakartın eksik yönü neydi iyideğilmi bilmediğimden soruyorum ssdiyi sonrada hallederim ilerde tabir rami 32 yapamyıyoruz ama yine düzeltebildiğim kadar düzellttim

rami XPG Lancer RGB 16GB (1x16GB) 6400MHz CL32 DDR5 yapıp kasayı 750w yaptım 34.950 yaptı anakartın eksik yönü neydi iyideğilmi bilmediğimden soruyorum ssdiyi sonrada hallederim ilerde
35K verilmez 7700XT için. Dediğim sistemi alın ekran kartını ilerde değiştirirsiniz. 6000mhz ram üstü amd'de promblem çıkarıyor ayrıca 16X2 olmayınca da performans kaybı yaşanıyor.

ayrıca 650 watt kasa 7900GRE ve 4070 super'e kadar gayet yeterli. 750 watt almanıza gerek de yok.

Hocam yine de sen bilirsin fakat AMD ekran kartı alma. NVIDIA tarafında RTX'dir DLSS'dir hatta görüntü ölçeklendirme varken NVIDIA tercih edebilirsin. Malum AMD ekran kartlarınında bitmeyen sorunları var. Ve NVIDIA ekran kartı AMD işlemci uyumu diye bir şey var.

Hocam yine de sen bilirsin fakat AMD ekran kartı alma. NVIDIA tarafında RTX'dir DLSS'dir hatta görüntü ölçeklendirme varken NVIDIA tercih edebilirsin. Malum AMD ekran kartlarınında bitmeyen sorunları var. Ve NVIDIA ekran kartı AMD işlemci uyumu diye bir şey var.
Ya hocam lütfen detaylı bilmediğiniz konulara rastgele şeyler yazıp milleti saçma sapan yönlendirmeyin hadi ya herkes uzman olmuş millete laf anlatmaya çalışıyoruz 1 saat sonra sizin yüzünüzden.

rami XPG Lancer RGB 16GB (1x16GB) 6400MHz CL32 DDR5 yapıp kasayı 750w yaptım 34.950 yaptı anakartın eksik yönü neydi iyideğilmi bilmediğimden soruyorum ssdiyi sonrada hallederim ilerde

öyle ama 4060 ti altta kalıyo ciddi yani rx7700 e baktığımda güçlü ekran kartı ayrıca 8 değil 12 gb şuanda net sorunalrı varmı bilmiyorum ama burda arkadaşların yazdıkları üzerine baktığımda bunu almanın daha değer olduğunu düşündüm ( alıntı yanlışoldu )

Technopat Haberler

Geri
Yukarı