Elektronik R5 7500F - RTX 4060 sistem 21.899 TL

Başka hazır sistem satan siteler için de durum aynı mıdır sizce?

Başka hazır sistem satan siteler için de durum aynı mıdır sizce?
Evet kesinlikle hala öyle..

Hele hele donanım arşivi tarzı sitelerin fiyat performans ürünleri ne kadar ucuz görünürse görünsün alınmamalı.

Hiçbir firma, babasının hayrına veya reklam için yapmıyor bu sistemleri

Ellerinde vatandaşın ne kadar tercih etmediği, maliyeti ucuz kötü bileşen varsa onu kullanıyorlar.

Bir tane de 4060 dayayıp, fiyat performans diye sunuyorlar sonra.

4060 , 7500F koyup, sonra MSI a620m pro anakart koyuyorlar

Bu Kara Cuma mıdir nedir o ne zaman olacak nedir bu Kara Cuma (17 senedir bu ülkede yaşıyorum hiç duymadım duymuşsamda unutmuşumdur)

Bahsettiğinizi duymuştum. Bizim buralarda internet cafe işleten birisi var, adam diyor ki hazır sistem alınmaz. Uyum çok önemli. Bir tane RTX kart takıp gaming diye satıyorlar, onları alma. Tek tek satın alıp montaj yapalım diyor. Kendi reklamını yaptığını düşünmüştüm. Beri yandan hazır sistemler %20 civarı ucuzuna geliyor, ben amaçlarının toplu alıp toplu satmak olduğunu düşünmüştüm, bahsettiğiniz konu çok önemli. Tek tek satın almakta fayda var diyorsunuz, değil mi?

Uyum dediğiniz nedir hocam parçalar uyumlu olmasa PC'nin çalışmaması gerekmez mi dediğiniz şey parça kalitesi ise kaliteli parçalar olan bir sürü hazır sistem var.

Uyum dediğiniz nedir hocam parçalar uyumlu olmasa PC'nin çalışmaması gerekmez mi dediğiniz şey parça kalitesi ise kaliteli parçalar olan bir sürü hazır sistem var.

Ben beğendiğim bir hazır sistem olursa diğer parçaları da Google'dan aratıyorum kaliteli midir diye ona göre karar veriyorum. Şu an vatandan toplamayı düşünüyorum dediğim gibi şu hazır sistem satan sitelere bir türlü güvenemiyorum olmuyor.

Tek tek satın almak değil hocam.

Forumda DRAM olmayan SSD bile önerilmiyor, ama hazır sistemde twinmos SSD gördüler mi, 4060 diye üzerine atlıyorlar.

Forumda DRAM olmayan SSD bile önerilmiyor, ama hazır sistemde twinmos SSD gördüler mi, 4060 diye üzerine atlıyorlar.

Peki hazır sistemdeki parçalar iyiyse ve tek tek toplanıldığında çıkan paradan ucuz ise alınır mı?

Mesela bu sistemdeki tüm parçalar iyi gibi. RAM XPG SSD Adata PSU da XPG tüm korumaları var.

Hocam ikisinden birini alacağım. Hangisini alayım? Özellikler daha iyi olursa iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…