Elektronik R5 7500F - RTX 4060 sistem 21.899 TL

@losxy0 35K'den aşağı bir fiyata RTX 4060 - 7500F toplanmaz demenize gülüyorum. Paylaştığım sistemin fiyatı 35.000 TL civarında tutuyor. Sistemde RX 7800 XT ve Ryzen 7600 bulunuyor. İsteyen kişi PSU değiştirebilir.

Peki 35k olmasın, lafın gelişi dedim onu. Fakat tek tek toplayınca yine 28k civarlarına yaklaşıyor. XPG Valor Air Rainbow RGB Siyah Mid Tower 650W 80+ White Gaming Kasa - Gaming.Gen.TR

Peki 35k olmasın, lafın gelişi dedim onu. Fakat tek tek toplayınca yine 28k civarlarına yaklaşıyor. XPG Valor Air Rainbow RGB Siyah Mid Tower 650W 80+ White Gaming Kasa - Gaming.Gen.TR

Aynı parçalar aynı sitede direkt birleştirilmiş satılıyorken.

Aynı parçalar aynı sitede direkt birleştirilmiş satılıyorken.

Yav kankacım anladık hazır sistem daha mantıklı tamam yeter artık. Kimse sana demiyor zaten hazır sistem almak mantıksız git tek tek topla diye.

Tek tek almaya kalkışırsan şu kadar ediyor deniliyor farkındaysan. Ki zaten tek tek bu fiyat oluyor hazır almak daha mantıklı denmek isteniyor. Bunu anlamak bu kadar zor mu?

Kaç yazın var herkesin hemfikir olduğu "hazır sistem daha mantıklıdır" sözünü savunmaya çalışıyorsun.

Söylediğiniz şeyin muzafferpc.com da 90k burada 30k inanılmaz ucuz demekten farkı yok sorun o her şey tek tek alıncadan daha ucuza geliyor ortada ekstra bir avantaj yok buna özel diyorum.

Dusmus fiyati. Buna gerek yok su an.

Stok soğutucu yeter mi hocam kış boyunca kullanım için yaz gelirken alayım diyorum.

Bir şeyin yapılmış olması saçma olmadığı anlamına gelmiyor maalesef hazır sistem almamanın herhangi bir artısı yok.

Hazır sistem almanın ne artısı var hocam kurulu gelmesi ve ucuz olması dışında ben Gaming gen gibi sitelere güvenemiyorum nedense.

Dusmus fiyati. Buna gerek yok su an.

Tek kanal RAM olması sıkıntı yaratır mı?

Son düzenleme:
Stok soğutucu yeter mi hocam kış boyunca kullanım için yaz gelirken alayım diyorum.

Hazır sistem almanın ne artısı var hocam kurulu gelmesi ve ucuz olması dışında ben Gaming gen gibi sitelere güvenemiyorum nedense.

Tek kanal RAM olması sıkıntı yaratır mı?

DDR5 tek kanal normal. Problem olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı