R5 7500F - RTX 4060 sistem alınır mı?

Nova-7500f adlı sistem sizin için daha iyi olacaktır. Ayrıca sizin attığınız sistemde Ram tek 16 Nova'da ise 2x8. 2x8 olması daha iyi.
Lexar 8x2 ram başka seçenek yok, lexar 500gb başka seçenek yok. itopya'daki karşılığında farklı fiyat verip başka marka alabiliyorsunuz hem bence daha mantıklı üstünde gelen 500gb ssd'yi satıp yenisini almakla uğraşmak yada ekstra 1tb alıp onu takmakla uğraşmaktan iyidir.

Lexar 8x2 RAM başka seçenek yok, Lexar 500GB başka seçenek yok. İtopya'daki karşılığında farklı fiyat verip başka marka alabiliyorsunuz hem bence daha mantıklı üstünde gelen 500GB SSD'yi satıp yenisini almakla uğraşmak ya da ekstra 1TB alıp onu takmakla uğraşmaktan iyidir.

Artık DDR5 serisi çift kanala ihtiyaç duymuyor zaten artık her RAM çift kanal olarak üretiliyor.

Artık DDR5 serisi çift kanala ihtiyaç duymuyor zaten artık her RAM çift kanal olarak üretiliyor.
Sakın bu kavram yanılgısına kapılıp single channel alma, olimpik koşucunun maratonda bir bacağını kullanmadan koşmasına benzetiyorum bunu. Tek ram , tek bacak. 1. Elden tecrübesi benim. Profilimde zaten açmıştım bununla ilgili konu, en az %30 performans artısı oluyor.

Sakın bu kavram yanılgısına kapılıp Single channel alma, olimpik koşucunun maratonda bir bacağını kullanmadan koşmasına benzetiyorum bunu. Tek RAM, tek bacak. 1. elden tecrübesi benim. Profilimde zaten açmıştım bununla ilgili konu, en az %30 performans artısı oluyor.

16 GB daha alacağım zaten şimdilik kalıyor böyle :)

16 GB daha alacağım zaten şimdilik kalıyor böyle :)
Anladım, bende böyle yaptım, fakat benimki bilmeden oldu. Daha sonradan ekstra 16 almak zorunda kaldığımı farkettim neyse ki çok kullanmamıştım bilgisayarı. Dediğim gibi , ferrari alıyorsun 250-300 basacakken fabrikada hız sınırlayıcı takmışlar da en fazla 100 le gidebiliyormussun gibi bir durum. Daha çok fazla örnek sayarım sana da aklıma bunlar geliyor şimdilik :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı