Rust oynuyordum. Hiçbir sorun yoktu. Normaldi her şey. Oyundan çıkmak istedim. Alt+F4 yapıp çıktım. Yaklaşık yarım saniye ya da 1 saniye sonra falan mavi ekran gelip gitti sonra bilgisayar yeniden başladı. Bilgisayarı yeni aldım. Daha 1 aylık. Ne yapmalıyım? Sorun nedir, büyük bir sorun mu?
Hatanın sebebi Easy Anti-Cheat ve bellek erişimi kısmı, bu tür anticheat sistemleri bu hatalara sebep olabilirler. nt!IopDeleteDriver çağrısından da anlayabilirsin, aşağıdan yukarıya doğru.
Hatanın sebebi Easy Anti-Cheat ve bellek erişimi kısmı, bu tür anticheat sistemleri bu hatalara sebep olabilirler. nt!IopDeleteDriver çağrısından da anlayabilirsin, aşağıdan yukarıya doğru.
Bellek testine gerek yoktu, tek seferlik bir şey de olabilir. İlla çözüm istiyorsan EA anti cheati sil, bu anti cheat yazılımını kullanan oyunlara da girme.
Bellek testine gerek yoktu, tek seferlik bir şey de olabilir. İlla çözüm istiyorsan EA anti cheati sil, bu anti cheat yazılımını kullanan oyunlara da girme.
Oyun sorunlu değil, mavi ekrana sebep olan bir şey değil. Oyun mavi ekrana sebep olmaz. Dediğim gibi sebep, anti cheat. Bir şey silip yükleyeceksen onu sileceksin.
Oyun sorunlu değil, mavi ekrana sebep olan bir şey değil. Oyun mavi ekrana sebep olmaz. Dediğim gibi sebep, anti cheat. Bir şey silip yükleyeceksen onu sileceksin.
Dostum, oyun anti cheat sistemi kullanıyor. Vanguard gibi, hataya sebep olmuş ve mavi ekran yaratmış. İstersen oyuna gir kontrol et eğer tekrar mavi ekran alırsan EA anti Cheat'i sil. Ben alacağını sanmıyorum.
Dostum, oyun anti cheat sistemi kullanıyor. Vanguard gibi, hataya sebep olmuş ve mavi ekran yaratmış. İstersen oyuna gir kontrol et eğer tekrar mavi ekran alırsan EA anti cheat'i sil. Ben alacağını sanmıyorum.