Evet uzun süre götürür gayet iyi soğutucu. Monitör için bütçe nedir??Bu soğutucu uzun süre götürür mü? Bu sisteme uygun monitör öneriniz var mı? Curv ekran olsa iyi olur ama şart değil.
Evet uzun süre götürür gayet iyi soğutucu. Monitör için bütçe nedir??Bu soğutucu uzun süre götürür mü? Bu sisteme uygun monitör öneriniz var mı? Curv ekran olsa iyi olur ama şart değil.
Bu kasaya ne uygun olur? 7-8k arası düşünüyordum.Evet uzun süre götürür gayet iyi soğutucu. Monitör için bütçe nedir?
Bu kasaya ne uygun olur? 7-8k arası düşünüyordum.
Bu kasaya ne uygun olur? 7-8k arası düşünüyordum.
Hocam Hertz mi daha önemli ms mi, 2K mı? Çok fazla film ve hikayeli oyun oynayan birisi değilim.![]()
Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam Hertz mi daha önemli ms mi 2K mı? Çok fazla film ve hikayeli oyun oynayan birisi değilim.
Hocam Hertz mi daha önemli ms mi, 2K mı? Çok fazla film ve hikayeli oyun oynayan birisi değilim.
Bu iki modelde de kronik sorun var mı?FPS oyuncusuysanız 240 Hz almak daha iyi olabilir.
![]()
AOC 24G2ZU 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G2ZU 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G2ZU 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hayır sorun yok.Bu iki modelde de kronik sorun var mı?
Hayır sorun yok.
Hocam hikayeli oyun oynamıyorum. LoL, Metin2 ve Fortnite tarzı oyunlar oynuyorum. Bazen film izlerim genellikle twic vs yayın izliyorum. Ama oyunlar benim için daha önemli. Hangisini önerirsiniz?
Hocam hikayeli oyun oynamıyorum. LoL, Metin2 ve Fortnite tarzı oyunlar oynuyorum. Bazen film izlerim genellikle twic vs yayın izliyorum. Ama oyunlar benim için daha önemli. Hangisini önerirsiniz?Çok ciddi oyuncuysanız TN panel alabilirsiniz serilik anlamında en iyi olanlar onlar IPS ise daha çok renk doğruluğunda iyi bir panel VA ise bunların ortası bir panel türü. Kararı siz verin eğer iyi renkler istiyorsanız IPS bana önemi yok diyorsanız TN panel alabilirsiniz. Ciddi oyuncuysanız gecikme değerine de önem gösterin bazı monitörler 1 ms olarak geçiyor ama MPRT aslında 1ms değil yani tam olarak. GtG monitörler daha iyi diye biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.