R5 7500F RTX 4060 Valorant'ta GPU kullanımı 0'a düşüyor

Micsahles

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı
RTX 4060
İşlemci
R5 7500F
  • AMD Ryzen 5 7500F
  • RTX 4060
  • 16 GB DDR 5 RAM
  • Kioxia 2TB SSD

Dostlar sadece Valorant'ta oyuna girdikten 2 dakika sonra oyun aralıklı takılmaya başlıyor. Her takılma sırasında GPU kullanımı 0'a düşüyor. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir güncelleme yaptın mı çünkü sistem yeni hem de güçlüde her oyunu sıkıntısız güçte denetim masadan pil güç şeçeneklerinde performansa al.

Bu sorun sadece Valorant'ta oluyorsa sisteminle alakalı bir sıkıntı olamaz? Valorant'ı silip tekrar kurmayı deneyebilirsin. Grafik ayarları kısmından Valorant'ı yüksek performansa alabilirsin. Veya AMD driverını DDU ile silip temiz kurulum yapabilirsin

Bir güncelleme yaptın mı çünkü sistem yeni hem de güçlüde her oyunu sıkıntısız güçte denetim masadan pil güç şeçeneklerinde performansa al.
Yaptım hocam hiçbir işe yaramadı

Hocam hepsini yaptım işe yaramadı.Zaten Riotla uzun süredir biletleşiyoruz.Onlarda bulamadı çözümü

kral 360 total security indir o hallediyor ve geforce experince indirip sürücünü güncelle net olucaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…