R5 7500F RTX 4070 Dual O.C sistem iyi mi?

hamza1326

Picopat
Daha fazla  
Evet fiyatı düşünmesek nasıl bir sistem? Darboğaz veya parça uyuşmazlığı var mı?

Screenshot_20240619_191407_Gallery.jpg

Darboğaz yok. Bazı parçalar çok pahalı, sanki daha iyi bir işlemci & ekran kartı alabilecekken bu parçalara ayırdığın para yüzünden kaçırıyormuşsun gibime geldi. Bütçen ne kadar?

Senin sistem şöyle olmuş:
y7qrx1fofi7d1.png

Son düzenleme:
Darboğaz yok. Bazı parçalar çok pahalı, sanki daha iyi bir işlemci & ekran kartı alabilecekken bu parçalara ayırdığın para yüzünden kaçırıyormuşsun gibime geldi. Bütçen ne kadar?

Senin sistem şöyle olmuş:
Eki Görüntüle 2226573
bütçe 65k ama sadece itopyadan almak istiyorum

RAM'ları 2x16 6000MHz CL30 yap. 64 çok gereksiz.
doğru 64 ten vazgeçtimde itopyada ekran kartının stoğu bitmiş 32 ramli yapıp atamadım

Hocam böyle bir sistem düşünür müsünüz?
Üstelik vade farkı olmadan taksitde yapabilirsiniz Vatan'da.

Eğer bütçeyi tam kullanmak isterseniz de Rtx 4080 Super ve Ryzen 7 7800x3D'li bir sistemi, 3-4k bütçeyi aşarak, toplanılabilir.

Eğer bütçeyi tam kullanmak isterseniz de Rtx 4080 Super ve Ryzen 7 7800x3D'li bir sistemi, 3-4k bütçeyi aşarak, toplanılabilir.
ram ve ssd kesinlikle corsair olsun isterim

zaten tam kullancam 65 k yı

sıkıntı yok 5 k zorlarım

Fakat İtopya'dan olmaz, çeşitli farklı sistelerden olur. Tüm parçaları tek bir siteden toplasanız pahalıya gelir sistemin fiyatı.

Hocam sormayı unuttum, sistemi genelde ne için kullacaktınız? Oyun için toplamayı düşünüyorsanız Rx 7900 XTX'li sistemde toplanılabilir. Eğer render almak, Unity gibi veya ağır iş programları kullanılcaksa Rtx 4080S'li sistem toplamak daha mantıklı olur.

Birde, sistemin eğer acelesi yoksa eğer, Rtx 5000 serisi çıkacak yakın zamanda. Rtx 4000 serisinden daha farklı teknolojileri olacak yani daha güçlü olacakmış. Eğer aceleniz yoksa, bu bütçede Rtx 5000 sistem toplamak daha mantıklı olabilir.

Son düzenleme:
Fakat İtopya'dan olmaz, çeşitli farklı sistelerden olur. Tüm parçaları tek bir siteden toplasanız pahalıya gelir sistemin fiyatı.

Hocam sormayı unuttum, sistemi genelde ne için kullacaktınız? Oyun için toplamayı düşünüyorsanız Rx 7900 XTX'li sistemde toplanılabilir. Eğer render almak, Unity gibi veya ağır iş programları kullanılcaksa Rtx 4070S'li sistem toplamak daha mantıklı olur.

Birde, sistemin eğer acelesi yoksa eğer, Rtx 5000 serisi çıkacak yakın zamanda. Rtx 4000 serisinden daha farklı teknolojileri olacak yani daha güçlü olacakmış. Eğer aceleniz yoksa, bu bütçede Rtx 5000 sistem toplamak daha mantıklı olabilir.
16 temmuza kadar aldim aldim almadim bida alamam ve evet tamda tutturdun unity kullancam oyun oynamicam pek

Hocam sormayı unuttum, sistemi genelde ne için kullacaktınız? Oyun için toplamayı düşünüyorsanız Rx 7900 XTX'li sistemde toplanılabilir. Eğer render almak, Unity gibi veya ağır iş programları kullanılcaksa Rtx 4080S'li sistem toplamak daha mantıklı olur.

parası gram umrumda değil yeterki elime hazır şekilde gelsin

@DMN
Hocam rica etsem bakabilir misiniz bu konuya?
Bütçe maksimum 70K, Untiy gibi ağır programlar kullanmak için kasa önerisi yapabilir misiniz?

16 temmuza kadar aldim aldim almadim bida alamam ve evet tamda tutturdun unity kullancam oyun oynamicam pek

parası gram umrumda değil yeterki elime hazır şekilde gelsin
Bütçe sınırsız mı yani hocam, 70k yazmıştım da ben. Birde monitör de olucak mıydı ve bütçeye dahil miydi?

@DMN
Hocam rica etsem bakabilir misiniz bu konuya?
Bütçe maksimum 70K, Untiy gibi ağır programlar kullanmak için kasa önerisi yapabilir misiniz?

Bütçe sınırsız mı yani hocam, 70k yazmıştım da ben. Birde monitör de olucak mıydı ve bütçeye dahil miydi?
sistem 70k gerisini hallettim ben normalde 95k bütçe

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00